En rum-för-rum-guide om att integrera de senaste dekorationerna

En rum-för-rum-guide om att integrera de senaste dekorationerna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns så många heminredningstrender vid vilken tidpunkt som helst; 2014 är inget undantag. Ibland är det svårt att veta vilka trender som är för dig, eller vilka trender skulle fungera var. Här är en guide för rum för rum för att hjälpa dig att ta reda på vilka av årets heminredningstrender som du kanske vill integrera i ditt utrymme. (Som det här, ta den tropiska trenden till exempel :)

Så luta dig tillbaka och njut av dessa inspirerande bilder ... och börja jobba med att införliva trenderna 2014 till dina egna hem.

ENTRÉ.

Inkorporera livfulla färger, mönster och texturer. Borta är de dagar då korgar måste infiltrera ett utrymme av hundratals, eller där ett enda färgschema måste följas strikt. Uttryck dig och inspirera dina gäster genom en mängd olika livfulla färger och olika mönster och texturer i entrén i år. Du kommer inte bli besviken du gjorde.

Fira skandinavisk stil. En liten enkel charm, några välvalda bitar, och mycket mycket vit en la skandinavisk stil skapar en öppen, fräsch och välkomnande entré.

Årets Standout Art Piece. Konstverk är mycket personligt, naturligtvis - det som inspirerar man får inte ens orsaka en tankefras i en annan. I år försöker du välja ett konstverk som utmärker sig och inspirerar dig, och visa det som show-stopper-inredningen i din entré. Det kommer att ge dig ett steg varje gång du kommer och går ... och kanske kan dina gäster också njuta av det lite. {Image from site}.

Ge en nick till vintagemetaller. Mässing är speciellt het just nu, men alla metaller med en vintagefrukt låter en oväntat snygg touch till en entré. Koppla små metallstatyetter med böcker, vaser eller blommor på ett entrébord för en härlig välkomnande miljö.

Mörk dina väggar för mer drama. Vi har alla hört, och troligen bodde med, mantraen som ljusare färger är idealiska för väggar eftersom de visuellt expanderar ett utrymme. Men mörkare väggar ökar dramatiken, och vilken bättre väg att välkomna någon till ditt hem än genom en oväntat mysig gångväg i humöriga blues eller gråar.

Inkorporera kreativ - men funktionell - lagring. Tidigare i heminredning hade ett arkivskåp en funktion, en byrå hade en funktion och en skänk var tänkt att göra sin egen sak. Trendning på senare tid är dock en vacker mix-and-match av dessa bitar och deras funktioner. Ge en gammal byrå till exempel en ansiktslyftning, och låt den skina i entrén. Det ser inte bara chic ut, men det erbjuder bra lagringsutrymme för att starta!

Håll inredningen enkel och till-punkten. Eftersom våra liv blir fylligare och mer kaotiska, är det trevligt att komma hem till ett enkelt, rakt utrymme. Håll din entré fri från rodnad och prydda med bara de väsentliga för en elegant organisation. Detta moderna sätt att leva är både miljöansvarigt och uppfriskande.

VARDAGSRUM.

Inkorporera Pantones 2014 års årets färg: Radiant Orchid. Om du verkligen vill fortsätta, döljer ditt vardagsrum med denna vackert rika lila nyans. I små doser eller en fullständig översyn är skuggan vacker av sig själv och spelar av många andra nyanser vackert.

Bli grön. Heminredning i år handlar om växtliv. Kasta lite grönska i ditt utrymme - lite går långt. En krukad bärnsten, en vas med stammar, eller till och med en burk med en faux (om än väldigt snygg) gummianläggning för de svarta tummen bland oss. {Image from site}.

Måla det vitt och håll det enkelt. Skandinavisk stil är så trendig just nu, till stor del delvis i sin sofistikerade men äkta enkelhet. Vita väggar och golv, glesa men välutrustade möbler (som dessa härliga skinnfåtöljer och kvadratisk soffbord) och de minsta färgerna lägger till uppfriskande faktorer av chic i vardagsrummet.

Pop i några turkos. Färgen är inte bara i sig mycket glad, den är också estetiskt livlig. I nästan alla färgscheman, inklusive den här choklad-och-vita paletten, ljusnar turkos (eller liknande vatten) och fräschar utan att vara distraherande.

Kasta ner en mjuk och inbjudande yta. Medan vi vill att våra vardagsrum ska representera oss och våra stilar, handlar det inte bara om oss. Årets vardagsrumtrender skapar ett varmt och inbjudande utrymme där du och andra vill samla och njuta av tiden tillsammans. En flokati (eller liknande) matta är ett bra drag i den här riktningen.

Inkorporera icke-neutrala ämnen. Många av oss bor och dör av den neutrala soffan. "Det går med allt" rationaliserar vi. Men kanske är det året att göra ett icke-neutralt uttalande! Välj något pulserande, som den här eleganta fuchsia soffan, och gör den till din stjärnas stjärna.

Dölj bort förvaring. Låt oss möta det: inte alla våra vardagsrum är enorma. Du kan behöva bli kreativ med dina lösningar med liten rymd ... vilket är anledningen till att årets dekorativa trend att vara kreativ med funktionell lagring är perfekt. Välj stiliga korgar, lådor eller hyllor som kan smälta sömlöst i din existerande inredning för att ge ditt vardagsrum en "hemlig" känsla (samt gott om ställen att laga saker).

Ta en twist på Classic Décor Ideas. Vi vet alla svartvit är en klassisk färgkombination.Men för att hålla sakerna fräscha och moderna, vad sägs om att vända den klassiska färgkombinationen till en snygg och snygg stil i år? Svarta väggar och djärva bitar på möbler är ett bra sätt att börja.

Rymmer din sanna livsstil. Arbetar du hemifrån men vill inte stängas i ett separat rum borta från familjen hela dagen? Eller är dina vintrar långa och dystra och lämnar lite möjlighet för dina barn att gå ut och spela? Gör ditt vardagsrum funktionellt för din verkliga livsstil - lägg till en ständig skrivbord eller hemmakontor i hörnet av ditt vardagsrum. Montera en lekplats gunga i korridoren. Verkligheten av heminredning i 2014 är att den måste rymma ditt faktiska liv.

"Gör mer av vad som gör dig lycklig." Som tecknet på väggen till denna skumma, eklektiska vardagsrum säger, bör detta vara motto för 2014 heminredning i varje rum, tycker du inte? Vi är alla unika; låt oss låt vår inredning berätta det för världen. (Eller åtminstone våra husrätter.)

KÖK & MATRUM.

Skapa ett rent, helt vitt kök. Denna idé har funnits i några år, men det fortsätter att vara en häftklammer för 2014 kök. All-white kök representerar cool, modern renlighet och är ultra-chic i år. Igen.

Flyta upp det. Floating, eller levitating, kök skåp upp ur golvet är en trend av många moderna kök utrymmen. Detta ger en känsla av ljushet till ett vanligt skåp-tungt utrymme, liksom gör det arkitektoniskt unikt.

Läder, läder och mer läder. Denna trend gäller för alla rum, faktiskt, men klassiskt läder är definitivt på trend just nu. Välj för glänsande, polerade läder eller slitna, historiska - på något sätt passar värmen på läder rätt i var som helst. Som en bonus för läder på matsalar: lätt rengörbar.

MoreINSPIRATION
  • Den senaste inredningen trender att försöka
  • Senaste heminredningstendenser från IDS 2016
  • Ett rum av rumsguide till skandinavisk stil

Färg dina köksmaskiner. Det kan tyckas som ett steg tillbaka i tiden, men du är faktiskt helt on trend när du lägger till en färgsticka (eller två) till ditt kök via apparater. Det handlar om att visa vem du är genom din stil.

Öppna de här hyllorna (om du inte redan har det). Utvecklingen av öppna hyllor överallt i hemmet, men framför allt i köket där unika och färgglada och funktionella föremål är överflödiga, fortsätter. Om du inte kan förbinda dig att avslöja hela köksförsörjningen, överväg att vrida bara en eller två skåp i öppna hyllenheter och visa bara din mest estetiska köksartiklar.

"Dölj" köket ihop. Gömd bakom en fasad av samtida skåpdörrar kan vara ett fullt fungerande modernt kök. Detta är särskilt effektivt i en öppen planlösning, där köket är integrerat i vardagsrummets kvadratmeter, men inte nödvändigtvis den önskade funktionen av utrymmet. Att dölja köket bakom mjuka ytor är en trend i många moderna kök idag.

Matprep kan fortfarande vara edgy. Låter dig falla i den fälla som så många tycker om att köket är enbart för matberedningar (och den enstaka kockens matkonsumtion före måltid), vi är här för att uppmuntra dig att hoppa på den nya vågen av att integrera edgy, standout-konstverk var som helst i ditt hem. Inklusive köket. {Finns på plats}.

Metalicize! Metaller, med sin glans och coola och uppsamlade industriella atmosfär, borde vara en del av alla 2014 hemmaöverdrag. Matsalen är ett utmärkt ställe att presentera metaller, oavsett om de är på matbordet själv, matsalstolar eller till och med belysning.

Tänk på djupare väggar. Medan inte för alla, djärva utskrifter, mönster eller färger på väggarna är ett underbart sätt att visa upp din stil. Detta kan göras med tapeter, som har återkommit under de senaste åren, målar (t.ex. ränder, ombre, stenciled mönster, etc.) eller till och med tryckt tyg. Himlen är verkligen gränsen här och för många, desto bättre är det!

Mixa och matcha. Eller mixa och matcha inte. Mismatched dining stolar är ett perfekt sätt att uppvisa en bred känsla av stil i ett fall. Gynna industriell stil? Välj sedan en mängd olika metall- och trästolar. Vad sägs om mitten av 1800-talet? Inget problem, det finns mycket att välja mellan. Vad du än bestämmer, ha kul med det! Försök bara att hålla minst två egenskaper lika över hela linjen.

SOVRUM.

Håll det friskt med rena linjer. Även om din stil inte är helt modern, kommer vissa rena linjer att gå långt i att katapulera ditt sovrumsinredning till 2014. Experimentera med repetition av de här linjerna, som dessa fyrkantiga skugglådor i detta sovrum.

Vad skulle svenska göra? Ett ljust och luftigt sovrum kan vara bara den tillflykt du är ute efter, och ett fantastiskt sätt att uppnå detta är att renovera utrymmet i (trendig) svensk eller skandinavisk stil. Kom ihåg: massor av vita, trägolv och några enkla naturliga detaljer kommer att förvandla ditt sovrum till en fristad i år.

Kasta i ett geometriskt mönster eller två. Huruvida på väggar, golv eller någonstans däremellan är geometriska mönster en stor modern trend. De ger ett klassiskt utseende och lägger till visuellt intresse utan att se sig snyggt eller traditionellt.

Kom ihåg den djärva och den vackra. Djärva färger behöver inte begränsas till bara ett "accent" i år - de kan omfatta hela färgschemat! Detta röda och chartreuse sovrum är bevis på denna trends framgång; den vita med svarta trimmerna lägger också till sofistikering och hjälper till att mala ut rymden.

Plantera en växtMjuka ditt sovrums hörn, eller utnyttja de naturljusade fönstren genom att kasta in några bitar levande gröna i ditt sovrum. Det kommer att gå långt för att få utrymmet att andas och känna sig mer zenliknande, oavsett vilken stil du har.

Geek ut med högteknologi i sovrummet. Något "high-tech" är troligtvis en mer permanent förändring än att säga att lägga kasta på ett utrymme. Men om du älskar prylar, kommer den här trenden sannolikt att få ditt hjärta att gå pitter-pat. Underbelysning och en modern glidbädds surround är bara några sätt att införa teknik i ditt sovrum för att möta denna trend.

Sätt "krom" tillbaka i "monokromatisk." Sken och reflektion är allting idag. Omsmycka speglar och glans med hänsynslös överge. Tja, kanske inte hänsynslös. Men definitivt överge. Blanda varma, matta ytor med högglans och reflekterande ytor för ett ultimat, modernt utseende.

Var inte rädd för blandade mönster. Om du har haft svårt att arbeta upp modet att blanda och matcha mönster, är det dags för dig att träna i ditt sovrums privatliv. Välj stora, medelstora och små mönster i liknande färgtoner (inte nödvändigtvis samma färg!) För att lägga till intresse och stil.

Utmaningstradition. Ditt sovrum är den perfekta platsen för att prova nya stilar och trender. Detta kräver särskilt lite mer mod än de flesta. Måla halva fönstret. Stack böcker i provisoriska tabeller. Flytta din säng i mitten av rummet. Häng ett enda ark med djärvt retro tapet. Gör de sakerna - och alla andra - som uttrycker ditt unika själv och stil. Det är namnet på stilspelet i år.

BADRUM.

Välj spa-liknande detaljer. Tänk på skogar, bambu, sten och andra naturliga eller naturinspirerade material för ditt badrumsinredning och armaturer. Med utrymme kan du ta med en ergonomisk stol för att möjliggöra spa-inspirerad avkoppling i ditt nya zenutrymme.

Gå för den gråa. Grå är den nya solbränna, vad gäller neutraler. Nu är det dags att fräscha ditt badrum med en fridfull och sofistikerad grå nyans.

Höj teknikfaktorn. "High-tech" behöver inte tillämpas strikt på köket eller hemmabiosalen även badrummet kan dra nytta av denna tech-tunga trend. Till exempel, denna fjärrkontroll toalett med programmerbar nattlampa. Låter som att tekniken går någonstans

Uppgradera kranar och armaturer. Kranar med minimalistiska mönster, moderna rena linjer eller tekniska egenskaper (till exempel beröringsaktiverade kranar) är ett relativt snabbt och enkelt sätt att ta med badrummet till det 21: a århundradet, speciellt 2014.

Säg "Ja!" Till kromterapi. Om du är på marknaden för remodeling ditt badrum i år, överväga att byta ut ditt gamla kommersiella kar för en kromterapimodell. Det är en varm trend för 2014, vilket ger massor av hälsofördelar för att göra det värt ett tag.

Lägg till i snygghet av lyx. Lyxiga textilier är en viktig del av något rum i år (som inte vill sjunka i något mjukt?), Och badrummet är inget undantag. Överväg att inkorporera tjocka, mjuka handdukar och tvättdukar, sammet bänkskyddsöverdrag, eller till och med fårskinnsäckar för den ultimata lyxen.

Bare allt. Minimalistiska badrum har varit en global trend, och i år är inget undantag. Jag älskar särskilt de "flytande" väggmonterade fåfängena i denna utseende.

UTAN (BACKYARD).

Inkorporera ljusa, glada möbler. Precis som när du smyger inuti ditt hus, kan utomhus alltid bli ljusare med några djärva och färgstarka möbler. Den här trenden kan ta olika riktningar, från färgglada möbler till djärva möbelkuddar till kuddar med roliga kuddar - oavsett vilket tillägg en pop av personlighet och livet till ditt utomhusutrymme är ett bra val.

Kom ihåg att mindre är mer, även utanför. Minimalistisk stil och exteriör dekoration är trendig för detta år. Det här understryker inte bara det uteserveringsutrymme du redan har (eftersom det inte är dolt bland de ständigt orubbliga expanserna av brambles och buskar), men det gör livet också mycket enklare för dig med lägre underhåll. Jag skulle kalla det en win-win.

Lysa upp det. Eftersom utomhuslivet blir mer och mer önskvärt och utbrett ökar eldstaden (eller liknande eldfunktioner) i bostadsbostäder. Denna trend är inte bara estetisk, men det ger också en perfekt plats för att skapa många underbara upplevelser och minnen.

Installera ett utekök. Det kan vara så komplicerat som ett helt plumbed kök eller så enkelt som en plats för hibachi grillen eller någonstans däremellan ... men en bakgård med en utekökskomponent är en bakgård som kommer att avnjutas för mer än bara sommarmånaderna.

Tänk på en hållvägg för dekoration och inneslutning. Även om det inte är detsamma som ett staket för säkerhet och integritet, är behållarväggar vackra bakgårdsfunktioner som blir mer och mer populära nyligen. Dessa väggar förstärker dina landskapsmöjligheter och ger en känsla av säkerhet och struktur till utomhusytan.

Design bakgården för att passa din familj. Din livsstil, inklusive utomhusaktiviteter som du tycker om att göra som en familj, borde diktera mycket av din trädgårds design för 2014. Överväg att ägna separata delar av gården till olika aktiviteter, till exempel avkoppling, barnspel, gräsbevuxen fält, uteplats ... vad som helst talar till dig och kommer att ge optimal uteservering.