Berättelserna om sex dressers ändras av snygga makeover

Berättelserna om sex dressers ändras av snygga makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dressers är ofta föremål för några riktigt bra och inspirerande makeover. Det beror delvis på att deras design är enkel och varierar inte mycket med stilar. Den viktigaste aspekten är att byråer har enkla långa lådor som är lätta att måla eller dekorera. De flesta byxor makeover utnyttjar denna strukturella enkelhet.

Ränder och byråer går hand i hand. Det är möjligt att få ett randigt mönster genom att måla lådfronterna med en annan färg än resten av ramen. Om du vill att ränderna ska bli tunnare måste du dock använda en annan strategi. Som alltid är målarens tejp din bästa vän i det här fallet. Använd den för att definiera en serie randar på byrået och använd alternativa kontrasterande färger som vit och röd, svartvitt etc.

Det enklaste sättet att byta ut en byrå är att måla den. Det är inte nödvändigt att använda djärva färger för att göra stor skillnad. Om du börjar med en vanlig byrå, kommer omvandlingen att bli iögonfallande och dramatisk oavsett vilka färger du använder. Kolla in makeoverprojektet på fynesdesigns för en uppfattning om hur en sådan omvandling skulle se ut. Kombinationen av vit och grå är subtil men också elegant. Som du kan se har den här lådan också lite trimarbete för lådfronterna.

MoreINSPIRATION
  • Mid-Century Modern Dressers Få Custom DIY Makeovers
  • Clever Dresser Makeovers som ger nya möjligheter
  • Ombre Painted Dressers Sätt färg i perspektiv

Om du väljer att måla en låda för att ändra sitt utseende, kan du välja mellan olika mönster, mönster och idéer. Ett alternativ är att skapa en geometrisk design. Använd tejp för att definiera designen och välj dina färger. Den svarta och vita kombinationsrutan är alltid trendig. Om du behöver inspiration med ditt geometriska utseende, kolla in den makeover som finns på thesweetestoccasion. Du kan omvandla den till en asymmetrisk eller mer komplex design om så önskas.

Det finns alltid möjlighet att använda en enda färg för hela byråan. Om du väljer en färg som den ljusa mintgrön som finns på thesweetestdigs kan du vara säker på att byråen kommer att stå ut. Det här är en färg som ser särskilt bra på vintagemöbler. Att måla byrå ska vara lätt. Ta bara ut alla lådor, måla fronterna och måla sedan resten av byråen. De inre områdena kan stanna är de är. Den gyllene lådan drar ser elegant ut och elegant och det här är en kombination som du också kan använda för ditt eget projekt.

Innan du målar byråden måste du sanda den för att förbereda ytorna för färgen. Du kan dock hoppa över det här steget om du väljer att använda kritfärg. Denna typ av färg är väldigt lätt att arbeta med och förenklar hela processen. Du kan läsa mer om det på kayleeeylander. Här hittar du också ett recept på kritfärgen som används i detta projekt. När du är klar med att måla byrået, applicera en skikt vax för att försegla och skydda färgen.

Den dresser makeover som beskrivs på grillo-mönster gjordes med hjälp av c = hemlagad kritfärg. Övriga tillbehör som behövs för detta projekt är vitprimer, svart glasyr, vaxspray, svamprulle, pensel och naturligtvis en byrå. Först sänder du hela stycket och du rengör det. Täck sedan in på lådorna och byrået och täck de här områdena med papper. Starta byrået och applicera sedan färgen. Tillsätt en andra päls och försegla sedan med glasyr.