Royal Boushant Headboard

Royal Boushant Headboard
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du på humör för något kungligt? Vem vill inte känna sig som en drottning eller kung? Det är en av de vanligaste drömmarna. Tyvärr blir det nästan aldrig sant. Så du kanske inte blir en verklig medlem av kungafamiljen eller bor i ett palats, men du kan känna dig som en kung eller drottning i ditt eget hem.

Ta en titt på denna magnifika huvudgavel. Den har utsökta detaljer och en mycket vacker och unik antik finish. Huvudgavel är en del av John-Richard Collection som grundades 1980 i Greenwood, Mississippi. Den består av konstexperter som reser världen för inspiration. De observerar och analyserar kulturella och historiska element och lägger sedan in dem i sina mönster. John-Richard Collection har konsthantverk, möbler, belysning, väggkonst, speglar och dekorativa tillbehör.

MoreINSPIRATION
  • Lyxig Sonia sammet huvudtavla
  • LAX väggmonterad huvudtavla och plattformssängsuppsättning
  • Den eleganta Sophia Queen Bed

Boushant-huvudet är tillverkat av handhuggat trä och har en antik guldfinish tillsammans med antikspeglade insatser med guldbacking och mässingsrosa-accenter. Dessa drottning och kung huvudtavla kallas inte som det bara på grund av storleken. Dimensionerna varierar, så drottningshuvudet mäter 64 "W x 2" D x 46 "T medan kungstorleken mäter 85" W x 2 "D x 55" T. Priset är $ 2,799.00 respektive $ 3,299.00. huvudet måste monteras på väggen och maskinvaran och instruktionerna ingår.