Rustik charm och naturlig skönhet i en bondgård från Sonoranöken

Rustik charm och naturlig skönhet i en bondgård från Sonoranöken
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sonoranöken är en hård miljö, inte exakt mycket populär när det gäller att välja en plats för ett familjehem eller privat bostad. Men samma element som gör denna plats verkar läskigt för att vissa människor gör det verkar ännu mer attraktivt för andra. Landskapet och de naturliga omgivningarna är inte något du ser varje dag när man tittar ut genom fönstret i ditt hus eller lägenhet. Det är definitivt något unikt.

Det är denna region som ägarna till denna vackra bondgård har valt för sitt hem. Huset designades av OZ Architects för en ung aktiv familj i Scottsdale, Arizona.

Designen är enkel men också mycket smart. Det uppmuntrar interaktivitet och interaktion mellan familjemedlemmar samtidigt som de erbjuder varje person den integritet som de behöver. Designerna valde en enkel Medelhavsarkitektur för detta projekt. Huset består av flera volymer som arrangeras runt en central innergård. De bildar en privat gemenskap.

MoreINSPIRATION
  • Renoverat bondgård introducerar modern levande men upprätthåller lantlig charm
  • Florence House som kombinerar rustik charm och futuristiska element
  • Lyxigt hem omgivet av naturlig skönhet i Indien

Denna typ av design betonar också inomhus-utomhus-anslutningen. Inredningen är enkel och har en mycket fin rustik charm. Det finns en ljushet till inredningen som gör att den verkar väldigt bekväm och inbjudande. Dessutom finns det också många täckta utomhusutrymmen som delar liknande konstruktioner.

Inredningen designades av David Michael Miller Associates. De använde antik byggmaterial och kombinerade dem med moderna och moderna funktioner. Resultatet är en eklektisk men harmonisk design med en färgpalett som matchar landskapet vackert och med en atmosfär som någon skulle älska.