10 bästa golv för ditt rustika kök

10 bästa golv för ditt rustika kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rustik inredning kan vara den mest tillfredsställande stilen att dekorera för att driva i hemmet. Du kommer att få din inspiration från utomhus och ta in alla trätoner och reedy korgar du kan rymma. Ett välbyggt rustikt kök i synnerhet är en glädje att se. De krämiga nyanserna och det grova träet berörs som inkapslar utrymmet från tak till golv kan göra eller bryta lugnet i ditt hem.

Så när din familj samlas i ditt rustika kök vid måltider, vill du vara säker på att din köksgolv är på plats för dina behov. Kanske behöver du ett golv som står hårt mot hundpottar och kängor. Eller kanske kan du välja något mer naturligt om det bara stöter på luddiga fötter och kattpäls. Ta en titt på dessa 10 golv som kommer att uppmuntra den rustika känslan i ditt kök och bestämma vilka som passar din familjs behov.

Tegelsten kan verka som det självklara alternativet för ett rustikt köksgolv, men den bakade apelsinlera kan börja flinga med slitage. Välj kakelgolv som ser ut som tegelstenar för samma utseende med långvariga effekter. (via Dragonfly-info)

Tänk på det klassiska trägolvet är vad ditt rustika kök behöver? Skapa ditt ur återvunnet trä istället för att köpa allt nytt. Inte bara kommer det att rädda dig stora pengar, träets variation från väder och tid är förmodligen vad du föreställer i ditt kök ändå.

Det handlar bara om ett naturligt golv som ger ett kök som känns rustik och mysig. Kanske är det juveltonerna, eller kanske det är den hårdare känslan, men vad som helst är det perfekt för ett kök som behöver lite barnmotstånd. (via rosor och förtroende)

Letar du efter ett kök golv som är rustikt men lite mer spanska i stil och mindre land? Du kommer att bli kär i en tegelliknande kakel som skapar ett mönster över golvet. Den ena färgen ger kontinuitet medan mönstret skapar intresse. (via HGTV)

Om det finns en sak om trägolv är det att de är ganska smärtsamma att sätta in. Så om du klagar på att sätta en i ditt rustika kök, överväg att installera det, men lämna av färgning och bevarande av del. Bara sakta ner det smidigt och njut av den träiga lukten som för alltid kommer att rymma ditt kök.

MoreINSPIRATION
  • 10 Typer Rustik Kök Skåp Till Pine För
  • 15 Rustik Kök Öarna Perfekt för vilket kök som helst
  • Kökets bakplattor blänker med sina sillbenskonstruktioner

Bara för att det är rustikt betyder inte att du måste lämna svart helt och hållet. Att välja ett svart kakel eller stengolv ger ditt kök lite drama utan att göra sakerna så industriella. (via Miloandmitzy)

Många rustika utrymmen fokuserar på krämfärger och pastellfärger så att du verkligen vill se dig själv när det gäller trägolv. Gå till en grå fläck eller grå trä som inte kommer i konflikt med ditt krämiga kök. (via Lisagabrielson)

Kanske har du verkligen ditt hjärta satt på ett tegelvägg i ditt rustika kök. Du har vår välsignelse. Överväg att installera det i ett sillbenmönster som håller dig uppdaterad och klassisk samtidigt. (via Joli Joli Design)

Med tanke på sillben har trägrågolv verkligen blivit en trend på senare tid och det är inte konstigt! När du har träkorn går i olika riktningar, kommer det verkligen att sätta något kök golv.

Kanske har du redan trägolv och du vill ge ditt rustika kök ett nytt nytt utseende. Du hittar svaret i en burk vit färg. Medan det inte rekommenderas om du har lilla personer eller små tassar som går genom rummet med leriga fötter, kan det vara ett bra och sparsamt alternativ för familjen husskor. (via Glitter Inc.)