Rustika kök

Rustika kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om vi ​​tittar runt i de hus vi besöker kan vi se olika typer av bostäder och kök, alla med egen stil och design, större eller mindre, snyggare eller ordnade av en formgivare eller av ägaren. Hur som helst, även om det inte anses vara det viktigaste rummet i huset, speglar det hela hemmet och smak och stil hos ägaren. Men även om jag gillar att använda alla moderna apparater gillar jag också rustika kök. Jag tycker att de är så välkomna och varma, visar känsla och tradition, nostalgi och återgår till de gamla vägarna.

MoreINSPIRATION
  • Rustika och inbjudande kök med utsatta takbjälkar
  • Skönheten i rustika industrikök
  • Färgade kök

Det traditionella rustika köket behöver inte vara i ett lanthus, men du kan ordna det i ditt hus också. Allt beror på hur du vill att ditt hus ska se ut och din smak. Det finns några egenskaper hos ett traditionellt rustikt kök och de brukar ta mindre pengar än de moderna, så det är ett plus från denna synvinkel. Materialet i valet för denna stil är grovt trä kombinerat med läder och ull. Vissa keramiska föremål kommer också att vara perfekta. För att inte tala om några tegelstenar eller till och med sten, några nakna trägolv och några fina bomullsgardiner.

Oroa dig inte: Om du har ett rustikt kök kommer ingen att tvinga dig att tända en vedbrand om du vill laga mat. Du kan använda några mycket snygga och glänsande metallapparater, eftersom de ser bra ut i kombination med trä. Sprid några blomkrukor eller keramiska vaser runt och ditt rustika kök kommer att vara perfekt.