Eleganta kök, trädesign och teknikhöjdpunkter i Milano 2016

Eleganta kök, trädesign och teknikhöjdpunkter i Milano 2016
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det var en annan spännande och ansträngande Salone del Mobile för Homedit laget i Milano förra veckan. Från de senaste innovationerna i köket presenterade på EurocCucina till nya, eleganta och design-framåtmöbler för ditt hem, här är en snabb överblick över de trender vi upptäckte under vägen.

Dolda kök

Massor av står var fyllda med snygg skåp i alla sorter av material, från trä till glas och läder. Bakom dessa dörrar är de senaste tekniskt avancerade områdena, diskmaskiner, förvaringsskåp och apparater som marknaden har att erbjuda. Oavsett om skåpen har handtag eller förlita sig på beröring för att öppna, är det en minimalism för varje hemdesign smak.

Den odefinierade spishällen

Induktionskakor var alla raserier i de flesta bås, med ett antal av dem som presenterar teknik som förvandlar en helt platt yta till en induktionshäll med inga knoppar eller brännare. Ändå såg vi massor av nya stilar för dem som föredrar att laga mat med gas.

Snygg Köksförvaring

Om du inte har tittat på köksdesigner nyligen har du inte missat hur stilfulla kökslager kan vara. Från anpassningsbara alternativ för backsplash-lagring till lätta lådor, specialiserade behållare i lådor och unikt dolda strömuttag är bara några sätt som designers har gjort köket mer funktionella.

stolar

Varje typ, stil och design var på display, men det skulle vara ett brott att inte starta vår stolsundersökning utan Knoll, ing-time producenter av några av de mest ikoniska stolarna i designhistoria. Passande, deras booth presenterade ett antal ikoniska stilar, tillsammans med en historisk synopsis.

Belysning

Vi måste vänta 2017 för Salone de Mobiles Euroluce för fokus på belysning, men i år hade otaliga intressanta mönster bland möbler och kök. Från glittrande och glamorösa till reserv och funktionella hade varje märke belysning på displayen.

Unika möbeldesigner

En av de mest intressanta aspekterna av en designmässa är att upptäcka nya möbeldesigner. Mindre tillverkare och stora märken hade lika många mönster som får dig att säga ooh och ahh!

Utemöbler och tillbehör

Med sommaren på horisonten var vi glada att se massor av mönster för utomhusbruk. Det bästa är att designers har skapat så många nya alternativ att det inte bara är tråkigt gräsmattor och bord.

MoreINSPIRATION
  • Milanos Eurocucina-höjdpunkter Senaste i kökdesign och teknik
  • Eleganta, funktionella och mångsidiga glashyllnadsdesigner för snygga hem
  • Köksteknik en fokalpunkt vid EuroCucina i Milano

Soffor, soffor och fler soffor

Förmodligen är en av de mest använda möblerna i ditt hus också soffor med tekniska revolutionen. Inte bara nya tyger och former, men nya rörelser och teknisk integration finns nu i olika varianter och mönster.

Sovrum för barn och tonåringar

Mångsidiga sovrum för barn och tonåringar var rikligt. Grundläggande stilar, såväl som de med färgstickor, kan dekoreras för alla kön och kan enkelt växa med ett barn.

Trä Möbler

Trots alla nya material som finns, är trä fortfarande ett populärt alternativ för designers. Dess kreativa mångsidighet, värme och universella överklagande betyder att det aldrig kommer att gå ur stil.

tabeller

Det var för många intressanta mönster att räkna, så här är bara några som fångade vårt öga.

Unika bitar som trotsar kategorisering

Det finns så många underbara mönster som är en snällare, vi trodde vi visar dig ett urval.

Håll ett öga på Homedit.com för utökad täckning av dessa trender och mer från Salone Del Mobile 2016 i Milano.