Samba Lampa

Samba Lampa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har definitivt sett vår rättvisa andel lampor här på Homedit men varje dag ger en ny utmaning och en ny design. För de flesta av oss är lampan ett enkelt föremål för att lätta vårt hem, men för vissa människor är lampor dynamiska föremål och en stor del från någon inredning. För att förstärka detta uttalande kommer jag att presentera dig något extra, rik och unik.

Det är en samling lampor som heter samba efter den berömda heta dansstilen och i ett ögonblick ser du varför. Den australiensiska designern Brad Stebbing föreställde sig att denna samling är mycket dynamisk och samtidigt behåller de traditionella linjerna i den klassiska lampan. Detta exakta recept tillämpas i dans; sexiga provocerande rörelser i kombination med vissa traditionella dansscheman och rigor.

MoreINSPIRATION
  • Rörlampa av diesel
  • Winter Lamp Collection Designad av Bleu Nature
  • Volskar lampa samling av Blue Nature

Inspirerat av hur människokroppen rör sig i den hastigheten av adrenalin som heter samba, vred Brad och böjde lamporna för att efterlikna höften hos en välbärgad latinamerikansk kvinna. En annan cool sak om denna samling är representerad av de material som används för byggprocessen . I stället för att använda bamburemsor som böjdes i önskade former, använde Brad rotting, ett mycket tjockare material som kunde bearbetas lättare i en mycket estetisk lampskärm med en oerhört imponerande närvaro. Jag vet att vanligtvis lampor används som en "singel" men jag skulle gärna se dessa i par med olika färger och former, precis som en arena där massor av dansare stämmer över sina kroppar i perfekt harmoni med sensuella rytmer.