Skandinaviska influenser i ett hem från de schweiziska bergen

Skandinaviska influenser i ett hem från de schweiziska bergen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det skandinaviska inflytandet i inredning och inredning har ingen tids- eller rymdbegränsningar. Det är så vackert på den plats det uppfanns som det är någon annanstans i världen. Det är en av de stilar som har en tidlös skönhet och charm. Detta underbara hem som finns i schweiziska bergen förstärker bara vår punkt.

Beläget i Schweiz är detta hem vackert från flera synvinklar. Först och främst gör platsen spektakulär. Utsikten över de schweiziska bergen skulle göra hemmet ser fantastiskt ut. Tänk dig att du är där, kopplar av i en stol vid fönstret och beundrar den fantastiska utsikten. Vad kan vara bättre? Tja, en fin inredning skulle hjälpa till. I det här fallet har vi mer än det.

MoreINSPIRATION
  • Snygg schweizisk bostad med inredning i skandinavisk stil
  • Chalet Dent Blanche - Hidden Away In The Swiss Mountains
  • Ett tornläge ligger över skogen och erbjuder utsikt över bergen

Detta hem har en underbar inredning. Det nordiska inflytandet kan ses överallt du ser ut. Inredningen är enkel, med den minimalism som är typisk för denna stil. Både interiören och den yttre arkitekturen är underbara. När man tittar på det här huset från utsidan ser man element som är typiska för arkitekturen i regionen, med massor av trä, en klassisk form och rustik charm. Men när du går in i allt blir allt vackrare.

Insidan av huset är mycket ljus och det beror på alla vita funktioner som ingår i inredningen. Vit har använts som huvudfärg och kan ses på väggar, tak, möbler och till och med några av tillbehören. För att lägga till mönster och textur, liksom färg till mixen, har några av accentbitarna djärva detaljer.

Kohidmönstret kan ses genom hela inredningen i form av fåtöljstolar eller helt enkelt som accenter för matsalstolarna. Vardagsrummet är särskilt vackert. Den har högt i tak med synliga bjälkar som har målats vit men det låter fortfarande konsistensen och värmen komma igenom. Eldstaden är definitivt en iögonfallande detalj och hela rummet är mycket snyggt balanserat. {Found on Estilo Escandinavo}.