35 ljusa och snygga skandinaviska vardagsrumsdesigner

35 ljusa och snygga skandinaviska vardagsrumsdesigner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är väldigt lätt att känna igen en skandinavisk inredning. Men det finns inte bara en skandinavisk stil men flera och de har alla vissa gemensamma element. Till exempel har alla skandinaviska interiörer trägolv, oftast ljus och de kan ses i alla rum bortsett från badrummet.

Färgpaletten i skandinaviska dekorer är mycket lätt och enkel och innehåller vanligtvis nyanser av grått och blått samt mycket vit. Ibland kan djärva färgkomlingar ses här och där.

I allmänhet har alla skandinaviska interiörer rena linjer i hela och detta inkluderar arkitekturen, möblerna och allt annat. Alla sådana utrymmen är också alltid mycket funktionella. När det gäller material finns det alltid mycket trä i inredningen. Den används på väggarna, på tak, på golv och på möbler. Veden lägger till värme och konsistens i rummet.

MoreINSPIRATION
  • Små vardagsrumsinitiativ som trotsar standarder med sina snygga mönster
  • 10 tips för bästa skandinaviska vardagsrumsinredningen
  • Skandinavisk skönhet reflekterad i en enkel lägenhet med nyanser av blått

En av de saker du ofta förväntar dig att se i ett skandinaviskt hem är en av de traditionella eldstäderna i hörnet av ett rum. Eldstaden är inte fokus på inredningen i rummet och de har enkla mönster och former. Faktum är att skandinaviska dekorer är minimalistiska och de saknar vanligtvis tillbehör och rent dekorativa detaljer.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: