20 Super Scary Halloween Decorations

20 Super Scary Halloween Decorations
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kommer närmare, vänner. Halloween, Jag menar. Är du redo? Har du förstärkt din skrämningsfaktor i år? Om inte, skulle jag rekommendera det. Åtminstone skulle jag rekommendera det om du inte har unga barn runt för att vakna i en kall svett från mardrömmar och komma och skrika in i ditt sovrum. För det skulle verkligen göra en mycket lång månad ...

VARNING: Den här artikeln är inte särskilt barnvänlig. Många av följande idéer har varit kända för att göra vuxna män skrik, gråta eller värre. Tänk på att du varnar.

Doctored-Up Dollies - Vrid några gamla dockor till zombies med lite rött (blod) färg och rippade kläder och sprida sedan över hela din yttergård. Bonus: Dockan har hår är frivilligt.

Ljuskrona Spindelväv - Att ta spindelväv från tak till golv är ett bra sätt att få massor av dekorerande körsträckor ur ett Halloween-koncept. Tips: Sprid de falska spindelväven tunna för att göra dem mer realistiska.

Cheesecloth Spirits - Lim cheesecloth på skum mannequin huvuden (finns på peruk butiker) och hänga från taket. Slutför scariness med en fläkt med låg hastighet.

Kraschade häxans ben - Ta benen på en mannequin, sätt på några randiga häxans tights och skor, och lägg dem upp och ner i en kruka. Det här är mer dumt än läskigt, men självklart, även om hjärtans svaga bör ha några roliga dekorativa idéer, eller hur?

Skull-Headed Spider - Hantverk dina egna överdimensionerade spindelben av tjock tråd (målade eller inslagna i svart), sedan montera med en mänsklig skalle.

Händer i en damm - Medan du är inriktad på utomhus Halloween-dekorationer, gå till den här idén: Placera falska händer i en damm, en fontän eller någon konstruerad dunkel vattenfunktion. Super lätt och oroväckande, minst sagt.

Spider Pod Människor - Fäll in falska skalle i ostklaff och häng från taket i en "pod" -form. Toppa med scuttling spindlar. Detta är bortom obehagligt.

Bloody Handprint - Om du står inför en Halloween-dekorationsfrist, blir den röda affischfärgen din nya bästa vän. Släpp några röda "blodiga" handavtryck på fönstret, gjort och gjort. {Found on prudentbaby}.

Fladdermöss i flyg - Cardstock-svarta fladdermöss kan ta över hela rymdens Halloween-inredning (på ett bra sätt!) Eftersom de "flyger" en massa mot ett fönster. Jag gillar parningen här med en stor lila spindelväv också.

MoreINSPIRATION
  • 8 Super Easy DIY Halloween Dekorationer
  • 15 Dekorationer för en oskärlig Halloween
  • Dekorerar för en inte så skrämmande Halloween

Cheesecloth-Covered Black Tablecloth - Den här är ganska grundläggande och kan inte vara super läskigt i sig själv. Men genom att slita ostklaven öppen för att skapa utseendet av tårar i den, mot svart, ser det ut som äkta och gammalt och obehagligt. Använd den här idén i samband med andra läskiga Halloween dekorationer.

Kackerlacka Lampskärm - För en liten bit papper skuren ut i en buggform, har denna enkla Halloween dekoration en stor, skumlig crawly-effekt. Fäst papper "bug" på insidan av lampskärmen.

DIY "Nevermore" Tree - Edgar Allan Poe och ravn är de perfekta ingredienserna för nästan alla läskiga halloween dekorrecept. Sådan är fallet med detta ravnefyllda gren-träd. (Full handledning tillgänglig.)

Glas Dome Head - Den här kan vara lite på den för läskiga sidan för mig, men ändå är det en väldigt läskig Halloween dekoration. Måla ett dödligt utseende mannequinhuvud, vänd sedan i tefläckad ostklaff "shroud" inuti en glaskupol. Jag är störd ... men imponerad också.

Blodiga ljus - För en enkel, skrämmande del av Halloween-inredning, lyssna upp: Ta bara ett rött ljus och smälta det över ett vitt, så det röda vaxet rinner ner som blod. Jag är allt för effektiv enkelhet. {Found on site}.

Inramade Doily Spiderwebs - Jag har sagt det förut, och jag säger det igen - blandar någonting feminint eller känsligt med skumma halloween ikoner (t ex spindlar) gör det hundratals mer spöklikt. Dessa inramade doily spiderwebs är ett perfekt exempel. Också, hängde på så sätt? Geni.

Spiderweb Railing - Om du har några avtagbara räckenläggningar, överväg att ta bort dem och fylla utrymmet med en robust spindelväv (kanske av svart tråd). För säkerhetsändamål, lägg till spindelnätet nära trappans botten. För ett mer tillfälligt alternativ, överväga att stränga svart garn över några av dina trappstödstolpar.

Svartvita bläcktryck - Genom att regna i färgschemat till svartvitt blir dessa bläcktryck både konstnärliga och sofistikerade ... liksom ganska skumma. Håll den svarta balansen med den vita.

Fingerringande dörrklocka - Avskilda kroppsdelar är för vissa en måste-ha vid denna tid på året. Denna speciella vignett får mig att cringe och skratta på samma gång. Vad räknas för något, nej? {Hittas på försiktighetsbarn}.

Glasburna orm - Om du har en glaskloche som sitter runt, låt oss fylla den här säsongen med något lite oväntat.Som en vitlackerad gummislang, formad till slående läge med tråd.

Skewed Decor - Det här är mindre en speciell läskig dekoration än en övergripande dekorationsteknik för att göra saker scarier på Halloween. Fokusera på den ofullkomliga, den snedställda, mutanten, deformerade. Häng bilderna snedställda, stapla böcker un-netat och håll sakerna övergripande asymmetriska.