Smart lägenhet med en vacker utsikt över staden

Smart lägenhet med en vacker utsikt över staden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För en lägenhet i staden är platsen mycket viktig. Men ibland kan ett centralt område inte vara det mest underbara alternativet om det du verkligen vill ha är ett bra sätt. I dessa fall blir panorama viktigare än någonting annat. Det är det vi uppskattar mest om den här lägenheten, designad av Ryan Lai Architects. Det mäter totalt 176 kvadratmeter och det gör det mesta av sin orientering.

Lägenheten är definitivt rymlig. Det har ett stort socialt område som innehåller vardagsrum, kök och matplats. Tillsammans bildar de en öppen plan. De har stora fönster med blöta vita gardiner och tillgång till en balkong från vilken staden kan beundras i sin fulla prakt.

En L-formad soffa är placerad i en av hörnen mot den väggmonterade TV: n. Den längre delen har en extra ryggstöd av trä som fördubblas som en hyllenhet och rymddelare. Det separerade vardagsrummet från resten av planlösningen på ett subtilt och enkelt sätt. Utrymmet är färdigt med en elegant Eames lounge stol och dess matchande fotpall.

Köket har en stor ö med inbyggda hyllor och gott om förvaring. Alla apparater är inbyggda i möblerna som var skräddarsydda för lägenheten. Ön är stor nog för att hålla ett handfat och kokplatta och samtidigt dubbla som ett prep-utrymme eller en bar.

MoreINSPIRATION
  • City View Residence House ligger i Austin Texas
  • Penthouse Lägenhet i Moskva ser över hela staden
  • Smart Tel-Aviv lägenhet förbättrad med en ny layout

Matsalen är i fortsättningen av köket, inramat av sektionen på ena sidan och av en vägg med stora fönster på den andra. Faktum är att den placeras i ett hörn och det gör det möjligt att dra nytta av panoramautsikt på två sidor. Samtidigt får den mycket naturligt ljus.

Sovrummen är inte särskilt stora och det ger ett mer intimt och bekvämt utseende. Alla är stora nog att integrera nödvändiga möbelstycken som dubbelsängar, skrivbord, nattduksbord och till och med några extra accentstycken.

Designen övergripande är modern och praktisk. Enkelhet är att föredra framför överflöd och detta syns bäst på taket som döljer ventilations- och rökdetektorerna, med en minimalistisk och snygg design.

Förutom att vara så välkomnande, elegant och elegant, är Jade-lägenheten också ett smart hem. Det har lampor, gardiner, luftkonditionering, ett övervakningssystem och hemmabiosystem som kan fjärrstyras via smartphone eller surfplatta.