Seattle konstnärer vänder sina outnyttjade hästar i ett studioutrymme

Seattle konstnärer vänder sina outnyttjade hästar i ett studioutrymme
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ägare av denna fastighet utanför Seattle, Washington-en UX-designer och chefen för ett ideellt företag med en förmåga att måla, flyttas för att höja sina döttrar i Stillahavsområdet. The Bridle Trails Neighborhood där de landade är prickade med häststallar som inte var till nytta för familjen, men det gav SHED Architecture and Design gott att arbeta med i derasStabil konvertering projekt.

Det friliggande utrymmet fungerar i första hand som en studio för arbete och målning, men gula ladugårdar skjuter över rummet för att avslöja ett extra sovande område för att besöka morföräldrar, ett badrum och andra dolda överraskningar. De är en tankeväckande länk till byggnadens ursprungliga funktion och ett centralt element i designen med 15 olika lägeskombinationer för flexibel användning.

Den främre, västvendda väggen innehåller tunna fönster som ger ljus in i utrymmet för ett funktionellt och avkopplande arbetsutrymme. På kvällen är de perfekt orienterade för Washingtons underbara solnedgångar. [Fotografi och information med tillstånd av SHED Arkitektur och design, Dwell, och detta är papper]