Urvalssalong soffa av Giorgio Soressi

Urvalssalong soffa av Giorgio Soressi
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla söker tröst i varje liten aspekt av hans liv, för det här är vår naturliga instinkt för att göra det lättare för oss och att leva ett lyckligt liv. Troligtvis är den viktigaste delen från denna filosofi representerad av de saker som verkligen kan göra skillnad och att skillnad kan vara mycket lätt att känna. Sängar, stolar, soffor, allt är saker som gör vårt liv bättre och bekvämare medan du vilar och laddar våra batterier för en annan dag.

Det här inlägget handlar om bekväma soffor som ser underbara ut i alla inredningar och vi kommer att hänvisa till en viss soffa och en viss grad av komfort, utseende och självklart värde, inte pris. Designad av Giorgio Soressi ger denna sektionsstol soffa ett leende av din ansikte varje gång du tittar på det, känner det och lägger dig på det. Innan vi rusar i slutsatser får vi lite in i de tekniska detaljerna, för att undvika utseendet, det här är den bästa delen.

MoreINSPIRATION
  • "Conversation" sektions soffan av Giorgio Soressi
  • Den minimalistiska Clubber-soffan av Per Weiss
  • Den moderna minsta bäddsoffa

Så hur skulle du vilja sitta i en möbel som har en stark metallstruktur med ett fjädringssystem baserat på elastiska bälten vadderade med icke-deformerbart polyuretanskum. Sitsar av naturliga gåsfjädrar med inlägg av samma icke deformerbara skum, material som också användes för att bygga ryggen inbäddad i en lutningsbar mekanism. Armen är tillverkad av ett material som kallas piumafill, innehållande 70% naturlig gåsfjäder och 30% polyesterfiber; allt som sitter på en pare av satin matt kromad stålben? Perfekt, föreställer jag mig!