Sju fantastiska Skyline Views

Sju fantastiska Skyline Views
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lägenheten hos en lägenhet kan medföra vissa fördelar som vissa kylmoment under sommaren eller några varma timmar under vintern. Det faktum att det kan ligga mellan några andra lägenheter kan ge bättre skydd mot yttre faktorer. Om lägenheten ligger på bottenvåningen kommer den att ha en kylig atmosfär inuti, så att du känner dig närmare gatan och de saker som händer på gatan medan en lägenhet på högre nivå kommer att ge några andra fördelar. Den viktigaste fördelen med denna typ av lägenhet är relaterad till de åsikter som ibland verkar vara hisnande.

Till exempel kommer sovrummet i en lägenhet som ligger i Manhattans Chelsea-kvarter definitivt att göra dina sömntimmar sötare med utsikt över floden och byggnaden över det. Det är ett fint vitgråt sovrum med golv till takfönster och en konstnärlig touch som förekommer av närvaron av målningen som hänger över sängen.

I San Francisco kan hörnet av ett rum bli mycket speciellt när dess stora fönster ger dig en klar utsikt över staden som når några avlägsna kullar. Den öppna balkongen med rundbordet kan göra dina avkopplande stunder ännu trevligare och beundra dessa synpunkter.

Kanske kan det här moderna vardagsrummet uppskatta mer skylineutsikten som erbjuds av en lägenhet. Kvadratisk träbord, några bruna läder- och ståstolar och en bekväm soffa där framför den finns en modern öppen spis, skapa den perfekta platsen där du kan beundra en vacker upphängd bro som definitivt kommer att charma dig med sina ljus som kan ses på natten.

MoreINSPIRATION
  • Rymlig takvåning i Södermalm med utsikt över sjön
  • Golv till tak fönster - nyckeln till ljusa interiörer och vacker utsikt
  • Clifton View 7, en dröm lägenhet med konstnärlig inredning och spektakulär utsikt

Ett annat exempel är relaterat till ett utrymme som ser ut som ett kontorsområde, även om det långa vita bordet och de två eleganta vita stolarna kan utgöra elementen i en raffinerad matsal. Här kan du sitta i en bekväm vit fåtölj som ligger i ett hörn av rummet och beundra den vackra utsikten över Sears Tower med Merchandise Mart mellan Chicago.

Ett loft i Houston verkar vara en annan intressant plats som erbjuder fin utsikt över några avlägsna byggnader. Det verkar vara ett renoverat industriområde där det stengråa taket och tegelväggarna behölls till sin ursprungliga råbild. De rustika mörkträsmöblerna och den mörka parketten är kontrasterade av den långa vita bokhylla där TV-skärmen lagras, den vita mattan och den bekväma ljusbruna soffan.

En takterrass kan också vara ett alternativ för dem som är kär i skylineutsikt. Beläget väster om Chicago Rivers böja är det en plats där de krökta 333 Wacker Drive och andra Loop-byggnader blir spektakulära vyer. Det är en stor terrass med ett inbyggt utekök, två bekväma lounge chaise säten och många växter som gör din utomhus timmar ännu trevligare.

Dallas kan också bli en vacker plats att beundras, men kan inte vara så spektakulär som New York eller Chicago. Ett stort tak på taket kan erbjuda en fantastisk utsikt och dess moderna design kan bidra till nöjet att beundra dessa åsikter. De bekväma sofforna, rottingmöblerna, den suspenderade TV-skärmen eller det röda hörnet som skapas av två eleganta röda fåtöljer som läggs på en röd matta är bara några element som ger mer komfort och nöje till denna anmärkningsvärda plats. {Bildkällor: 1,2, 3,4,5,6 och 7}.