Sju måste ha möbler i varje hem

Sju måste ha möbler i varje hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett vilken typ av hem du har eller stilen du väljer för inredningen finns det några element som aldrig förändras. Vissa möbler är måste-ha föremål och varje hem har dem. De innehåller grunderna som soffbordet eller stolarna men det finns också andra bitar som borde finnas i varje hem. Till exempel bör du alltid vara förberedd med några extra platser för dina gäster och du bör inte välja att ignorera saker som nattduksbordet eller sängbänken, även om de kanske inte verkar så viktiga och du hellre skulle spara lite utrymme. Här är de möbler som varje hem borde ha:

Konsolbordet.

Konsolbordet är en viktig del av vardagsrumsinredning. Det är en mångsidig möbel som kan användas som utställningsutrymme för dekorationer men det kan också bli funktionellt om det behövs. För en starkare visuell effekt, visa en spegel eller en del konstverk på väggen, precis ovanför konsolbordet.

Soffbordet.

Ett vardagsrum ser inte ut eller känns komplett utan ett soffbord. Den placeras vanligtvis i det utrymme som bildas mellan soffan och fåtöljerna eller i mitten av sittgrupp. Det är en del som förbinder alla inredningsdetaljer runt om det och det är också funktionellt. Ibland visas blommarrangemang eller andra dekorationer på soffbordet och ibland har det även inbyggda förvaringsfack.

Puffen.

Mjukt, mysigt och bekvämt, med en vänlig textur, en avslappnad look och en väldigt mångsidig bit - han är puffen. Men även om det ser avslappet ut, kan en puff också bli en vacker del av en mer elegant inredning. Vanligtvis har puffar starka och livfulla färger som gör att de kan stå ut och tjäna både som dekorationer och som funktionella element.

De extra stolarna.

MoreINSPIRATION
  • Fantastiska möbler och hemtillbehör gjorda av drivved
  • Möbelarrangemang som inkluderar kvadratiska kaffebord
  • Lägg till dimensioner och perspektiv på ditt sovrum med speglade sängbord

Du vet aldrig när gästerna kan komma över, så det är bäst att alltid vara beredd. Se till att du har några extra stolar som du kan använda om du behöver dem. Fällbara stolar är ett bra alternativ men du kan också ha klassiska stolar eller några andra typer som du kan stapla en på toppen av de andra och smart butik någonstans.

Nattduksbordet.

I sovrummet är det verkligen svårt att föreställa sig inredningen utan nattduksbord. Det är väldigt praktiskt eftersom det låter dig lagra en bok eller tidning som du kanske vill läsa innan du somnar, det ger dig en plats att sätta din väckarklocka, telefon, ett glas vatten etc. Om du vill spara lite utrymme, inbyggda nattduksbord är en bra idé. Också i sovrum med två eller flera sängar kan en enda nattduksbord placerad däremellan vara tillräckligt.

Den osmanska.

Den osmanska är en annan extremt mångsidig möbel. Den består av ett stoppat säte och har vanligtvis ingen rygg eller armar. Den används ofta som en pall eller fotpall och i vissa fall kan det till och med göra ett gott byte av soffbord. Vissa modeller har också inbyggt lagringsutrymme inuti. Du kan använda en ottoman i vardagsrummet, sovrummet, spelrummet, gästrummet och i princip någon annanstans du kanske behöver det.

Sovrumsbänken.

Sovrum bänkar är också mångsidiga möbler. De gör en trevlig extra plats att sitta på men de kan också användas för lagring. Vissa mönster gör att du kan lyfta toppen och avslöja ett förvaringsutrymme för saker som extra kuddar, filtar, kläder, etc. De matchar vanligtvis sängen i både design och färg men andra alternativ finns också tillgängliga.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.