Seward Park Residence av Balance Associates

Seward Park Residence av Balance Associates
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din sökning efter det perfekta nya huset i Seattle kan sluta med detta hus. Tidigare var det ett litet hus i stället för detta hus. Detta nya hus har en bra höjd så att de som bor i det kan njuta av en vacker utsikt över Lake Washington. Utsidan av detta hus ser perfekt och anständigt ut. Moderna interiörer har använts för att försköna detta hus inifrån. Ljusa inredningar i detta hus lugnar ögonen. Golvet i detta hus är gjord av trä. Detta hus definierar lyx och skönhet.

MoreINSPIRATION
  • Amazing Stud Horse Mountain House av Balance Associates
  • Lyx Canyon House av Balance Associates
  • Stort och vackert hus i friska omgivningar av Balance Associates

Det är ett mycket sött utseende hus. Den har lång och presentabel form och ett mycket sött tak som sitter som en hatt oh toppen av denna struktur. Det är ett ovanligt vackert och trevligt hus, med en design som skulle göra alla lyckliga. När det gäller inredning är det lika inbjudande på insidan som det är på utsidan. Den har mycket vackra trägolv och andra trästycken och armaturer och skapar en mycket mysig atmosfär. Dessutom har möblerna valts för att särskilt matcha golvets färg, så att bilden skulle vara likformig.

Så, med tanke på mängden trä som används över hela denna plats, är badrummet det som ser mest intressant ut. Den har ett enkelt men elegant och rustikt utseende. Det är också mycket rymligt. Detta är tillgängligt för köket också. Det är ett enkelt och modernt kök, med några mycket enkla och eleganta detaljer, som till exempel hängen. Vardagsrummet är lite mer färgstarkt. Men det har fortfarande samma mysiga och mycket bekväma look. {Designat av balanceassociates}