Bästa möbler för en lurvig Chic vardagsrum

Bästa möbler för en lurvig Chic vardagsrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Shabby Chic kan enkelt åberopa bilder av väggar täckta av blommigt tapeter och kuddar som omfattas av spets och bokhyllor täckta i teacup. Men du är glad att veta att denna girlystil har utvecklats över tiden till en stil som omfamnar kvinnlighetoch enkelhet. Shabby Chic inredning visar idag naturliga texturer och enkla fibrer på ett sätt som gör att du vill lägga till lite Shabby Chic möbler till ditt hem, oavsett vilken stil du redan dekorerar med. Ta en titt på det bästa möbler ombyggnad för ett shabby Chic vardagsrum och oroa dig inte. Det är inte allt täckt av rosor.

Soffa

Pastell är alltid en bra idé när det gäller Shabby Chic dekorering. Om du inte är ett fan av rosa rosa, gå till den här pulverblå soffan som påminner dig om sommarhimlen varje gång du sätter dig ner. (via antropologi)

De rullade armarna på denna soffa är en klassisk stil för Shabby Chic möbler. Det mönstret ger dig ett alternativ för blommor som inte får dig att tänka på din mormors vardagsrum varje dag. (via IKEA)

Ränder någon? Du kanske tror att den här soffan ser väldigt fransk ... och du hade rätt! Massor av franska Country Decor kan användas i ett Shabby Chic hem, på grund av alla de texturer och färger de har gemensamt. (via terräng)

Det finns inget som en vit linne soffa, har jag rätt? De mjuka kurvorna och utsmyckade benen skapar den perfekta Shabby Chic-kombinationen för ditt vardagsrum. Lägg bara till ett rosigt kudde och du är redo att gå. (via antropologi)

Du kan bara inte ha en Shabby Chic roundup utan en rostäckad soffa. När resten av ditt vardagsrum är neutrala toner och träkorn, kan du definitivt ha råd att lägga till ett litet blommönster i din soffa. (via Urban Outfitters)

Kaffe bord

När letar efter möbler För ditt Shabby Chic vardagsrum vill du hitta allt det rustika träet du kan få om du inte kan bygga något själv. Detta soffbord har alla element i grovt trä och enkla linjer att sitta framför din vita linnebänk. (via Shabby Chic)

Spindelben är alltid en bra idé när det gäller Shabby Chic inredning. IKEA har det perfekta lilla runda soffbordet som visar upp den feminina enkelheten på det finaste. (via IKEA)

Om din partner inte är ett fan av dina Shabby Chic-tendenser, träffa dem halvvägs med ett rustikt bredbordssalbord så här. Den passar in i resten av dina trätoner utan att det verkar vara för delikat. (via antropologi)

Vissa människor föredrar en rakt upp bröstet som sitt soffbord. Denna bit kommer att uppfylla ditt soffbord på bröstet, men längtarna på ett normalt soffbord. Plus, hur kan du inte gå till lådorna? (via Bella Cottage)

Vackert och delikat, här är ett soffbord som definitivt kommer att lägga till din Shabby Chic inredning utan att vara för mycket. Marmorplattan håller det moderna medan spindelbenen framkallar känslor av tradition och hem. (via antropologi)

Accent Chair

Om en stol skulle kunna vara affischbarn av en stil, skulle denna stol vara affischbarnet Shabby Chic. Det är vitt glidskydd täckt bara rätt. Den visar en lång kjol och valsar. I grund och botten behöver du en av dessa för varje rum. (via Shabby Chic)

Låt oss få franska i en minut. Den utsmyckade stilen på denna stol är precis vad ditt vardagsrum letar efter och pastellskinnsätet och ryggen passar rätt in i resten av ditt vardagsrum. (via antropologi)

Du har troligen märkt att rotting är på trend just nu. De goda nyheterna, även rottingmöbler kommer att gå med din Shabby Chic inredning. Lägg en stol eller två så här i ditt vardagsrum för att få den fulla effekten av rottans ära. (via Urban Outfitters)

Om du trodde att IKEA var av Shabby Chic skatter, tänk igen. Denna härliga blommiga stol kommer att passa perfekt med en pastell- eller vit soffa och lägg till den mönsterpop som ditt vardagsrum har letat efter. (via IKEA)

MoreINSPIRATION
  • 15 bästa val för shabby Chic Bedding
  • Hur man uppnår Shabby Chic Décor
  • 52 sätt inkorporera shabby chic stil i varje rum i ditt hem

Velvet är ett bra tyg som kommer att tillföra variation bland sängkläder och bomullar i ditt vardagsrum. Prova ut den här stolen med den underbara tuftade klädseln. (via antropologi)

Sidobord

Kommer du ihåg den härliga spindelbenta och marmor toppade soffbordet? Du hittar matchande sidobord! De har även ett alternativ till robins äggblå ben som kommer att göra ett vackert tillskott till ditt vardagsrum. (via antropologi)

Letar du efter något lite mer klassiskt? Sidobordet ser nästan ut som om det kom från din mormors hus, men bättre. Och hyllorna under är den perfekta platsen för förvaring så att du alltid har utrymme för blommor. (via Shabby Chic)

Den bästa delen om dessa sidobord är deras förmåga att vikas upp. Så om du bor i en liten lägenhet, kan dessa bord lätt flyttas och till och med lägga undan om det behövs. (via IKEA)

Jag kunde inte motstå att lägga till en annan rottingbit. En rund sidobord som den här kommer att ge ditt Shabby Chic vardagsrum lite sort i form, samtidigt som du lägger till dina naturliga texturer. (via Urban Outfitters)

Har du någonsin varit på jakt efter ett sidobord som är utsmyckat och delikat och lite rustikt med en vintage-speglad topp? Tja, om du har, har du hittat sidobordet här. (via Bella Cottage)

Lagring

Jag såg den här konsolen och föreställde mig omedelbart på ungefär fem platser i mitt hus. Det skulle göra en härlig entryway bord eller det perfekta stället att hålla din TV eller ens en stor soffbord. Så mycket möjlighet här. (via terräng)

Om ditt Shabby Chic vardagsrum inte har en filtstege, är det inte färdigt. Visst kan du göra det, eller du kan beställa den här som kommer att vara redo att hålla dina pastellvävda kast så snart den kommer. (via Urban Outfitters)

Vad är det att inte älska om det här skåpet? Öppen gör en härlig plats för att visa dina vintageböcker och sidenrosor medan botten kan hålla hela din säsongsbetonade dekor ur sikte. (via IKEA)

Ibland behöver du bara en stor kappa för att kasta saker i. Denna galvaniserade förvaringsfat kan hålla kuddar eller ved eller leksaker eller paraplyer ... eller i princip allt annat du behöver ha en korg för. (via antropologi)

Det tar tid och ansträngning att hitta det perfekta tappskåpet. Men se inte längre än den här här. Det är den perfekta storleken för att passa vilket utrymme som helst och kommer med alla nicks och dings och peeling paint som markerar en äkta antik. (via Bella Cottage)

Det är en bra idé i Shabby Chic dekorera för att tänka på utrymmen för krukväxter. En stegen hylla som den här kommer att göra ett utmärkt tillskott till ditt vardagsrum och ge dig gott om ytutrymme för alla växter du någonsin skulle vilja ha. (via Urban Outfitters)

Det finns alltid ett behov av en prydlig bit i ditt utrymme. En bit som fångar ögat och ger personlighet till rummet. Om det fanns en bokhylla som kunde göra det, skulle den vara det. (via antropologi)

Har du någonsin tänkt på att lägga en garderob i ditt vardagsrum? Du kanske tycker att det är en bra idé att lagra extra kuddar eller dölja din TV eller skapa en arbetsyta som kan stängas bort när du har gäster. (via terräng)

Det finns inget som en apotekskåp. Det är det perfekta stället att hålla krukväxter borta från katter och prydnadar borta från små fingrar. Du kommer att njuta av att fylla det tomma vardagsrummet med detta. (via IKEA)

En byrå ska inte vara begränsad till sovrummet. Särskilt en rustik vit sådan som denna. Loftlägerboende, överväga att lägga till detta till ditt Shabby Chic-utrymme. Hemägare, använd den för leksaker och böcker till dina barn. Möjligheterna är oändliga! (via Urban Outfitters)