10 Skopara idéer för att hålla dig ren

10 Skopara idéer för att hålla dig ren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du har förmodligen stött på det här inlägget medan du är i vårens rengöring. Eftersom det här varmare vädret har alla som vill skura bort damm och staleness av vintern. Men efter att du har skrubbat och dammat och rävat och rengjort varje nook och cranny i ditt hem, skulle jag riskera att du fortfarande har ett frustrerande problem. Skor. Även om du är den enda som bor på din plats kan skorna stapla upp vid ytterdörren och över ditt sovrums golv och på mattan med din favoritplats på soffan. Om ditt hem kommer att bli riktigt rent behöver de oskaddliga skorna en plats att vila. Ta en titt på dessa 10 skopackningsidéer för att hålla dig ren och dina skor under kontroll.

Behöver du något riktigt smart skoutrymme för din lilla plats? Använd en stege för att hänga klackar och lägg till S krokar för dina lägenheter. Det kommer bli ett utmärkt komplement till den öppna garderoben i ditt rum redan. (via designsponge)

Tid för lite DIY. Med lite trä, lite färg och några skruvar kan du tillverka denna skohållare på nolltid. Du kan bli överraskad omedelbar påverkan den har på din entré. (via Emily Henderson)

Att bo i ett hem med flera par fötter, du behöver några riktiga förvaringar för att rymma alla par sneakers och lägenheter och stövlar. Hitta några uppsättningar gratis pallar och använd träet för att bygga en hylla. Installera bara i din mudroom och alla dessa skor kommer aldrig att ge dig sorg igen. (via 1001 pallar)

Kanske behöver din mudroom verkligen duellformiga möbler. Det finns så många alternativ att köpa eller DIY bänkar som dubblar som sko lagring. Det gör att du enkelt sätter på dessa skor med spännen när du går och sedan bara lyfta och stash när du kommer hem. (via min lista över listor)

MoreINSPIRATION
  • 6 Entryway Shoe Storage Ideas
  • Praktiska idéer som löser dina skonförvaringsdilemor
  • 30 par sko rack tower

PVC-röret är billigt och vanligt. Gör dina skor ett torn av cirklar som kommer att fungera som mer av en konstbit i ditt hem än lagring. Du kan till och med måla dem för att matcha dina väggar så att den ljusa vita inte sticker ut ganska så mycket. (via Cookie Loves Milk)

Medan vi staplar, låt oss prata om lådor. Trälådor är ett perfekt alternativ för att lägga till rustikt utseende i ditt hem. Du kan stapla dem så långa som du vill och fläcka dem eller måla dem eller vad som passar ditt hem bäst. (via Smart School House)

Vissa skor är bara för underbara att stash out of sight. Installera hyllor från IKEA i din garderob eller ditt sovrum och sätt dem på så sätt. Eftersom skor vet hur man gör en tjej lycklig.

Kronformning finns i alla storlekar och mönster. Välj en som passar din chic lägenhet och istället för att lägga upp det vid taket, gör det till en konstbit genom att hänga dina favoritpar av klackar. (via Lucky By Design)

Ibland är det bara för många par små skor att veta vad man ska göra med dem. Om det är där du står, vill du överväga att bygga den här förvaringsdelen som håller så många skor som du har i stil. (via Remodelaholic)

Lådor staplar lättare än skor. Ta din kamera och den samlingen av shoeboxes under din säng och börja snäppa. Du kommer att märka att du kan klämma dem bättre än du kunde med bara själva skor. (via Closet Feber)