Varför du borde (eller borde inte) köpa en fixer övre

Varför du borde (eller borde inte) köpa en fixer övre
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ska du eller borde du inte få en fixer-up

Innan någon anser att man köper enrenoveringsobjekt, de borde fråga sig några enkla frågor. Den första kan tyckas vara en dum en att fråga, men det är verkligen en fråga som är värt att fundera på. Föredrar du nyare eller äldre bostäder. Det här svaret kan tyckas enkelt - antingen ja eller nej - men det är det verkligen inte. När du har svarat på din egen fråga, fråga dig själv varför det är du föredrar äldre eller nyare hem. Du kanske upptäcker att du verkligen skulle föredra ett äldre hem med bekvämligheterna i ett nyare hem. Om svaret på denna fråga är Ja, kan du fortsätta till nästa uppsättning frågor.

Är du redo för utmaningarna?

Är en fixer-övre för dig?

 • Tycker du om att ta på sig nya projekt?
 • Har du en vision om hur något ska se ut?
 • Är du kreativ, hands-on eller praktisk?
 • Är du tålmodig?
 • Är du en lagspelare?

Om du svarade ja på 3 eller fler av dessa frågor kanske du borde köpa en fixer-övre. Men innan du bestämmer dig för vissa läs vidare för att se huruvida en fixer-övre verkligen är för dig.Om inte, gå och hitta dig en fin nyckel!

För dem som älskar charmen och karaktärerna i de äldre husen - bågarna, listerna, trägolv, arkitektoniska detaljer, den intressanta lilla quirks som dolda garderober, dörrknoppar etc. - men vill ha ett mer strömlinjeformat utseende med moderna bekvämligheter, renovera ett hem kan vara det rätta för dig.

Vad du kan förvänta

Vad du kan förvänta

En fixer-övre kan vara ett bra sätt att komma in i ett större hus, eller ett bättre område än du kanske skulle kunna komma in på annars. Innan du öppnar dörren och går längs den långa och slingrande vägen för bostadsrenoveringar behöver du räkna ut några saker. Du bör ta hänsyn till om du kommer att planera att bo på eller utanför lokaler. Det är mer ekonomiskt att bo på lokaler, men det kan vara obehagligt eller inte ens ett alternativ för de bostäder som genomgår omfattande renoveringar. Men om du väljer att bo i lokalen måste du vara beredd att leva med damm - mycket damm. Ditt hem kommer att vara en konstruktionszon för upp till ett år eller längre.

Tänk på om du ska göra det mesta av arbetet själv eller anställa experter (rekommenderas. Rekommenderas.) Du kommer troligen att leva ur resväskor och flytta från rum till rum medan arbetet pågår. Du måste leva utan äkta eller färdigt badrum för en tid. Du kommer att behöva leva utan ett riktigt eller färdigt kök under en betydande tid. Om du har barn uppmanar vi dig starkt att bo av lokaler av hälso- och säkerhetsskäl. Om dina renoveringar är små, nya köksskåp och apparater, rippa ut tapeter, shagmattor, kakel eller installera trägolv och planera att fixa ditt hem långsamt, under en eller två år eller så länge, så kommer du kunna stanna hemma men du måste vara organiserad och planera bra för att rymma förlust av användning av vissa rum.

Budgetar är absolut nödvändiga

Räkna ut en budget

De pengar du sparar på ett hus kommer, för alla ändamål, gå in i renoveringarna. Det finns kunniga och kostnadseffektiva sätt att spara pengar, men du vill aldrig göra något på det billiga och du vill aldrig offra kvalitet. Som med alla större köp, få det bästa du har råd med. Att spara några dollar här och där kommer inte att ge några stora besparingar och kan ge dig mer av huvudvärk än tillfredsställelse. Gör en budget och hålla fast vid det.

Ta reda på var du kanske vill splurge och var du kanske vill vara mer ekonomisk. På samma sätt vill du aldrig ha det bra att springa torrt. Se till att det finns tillräckligt med vadderar för en regnig dag och se till att det finns tillräckligt om katastrof träffar ... När du planerar din budget, träffar du professionella för att få uppskattningar från dem. Du måste tänka på kostnader för material, leveranser och arbetskraft. I slutändan behöver du se en hård titt på den övergripande bilden.

Kommer det vara värt din tid och pengar. Ska detta vara en bra investering? Kommer förbättring av detta hus att öka värdet av det inom en snar framtid och i en avlägsen framtid? Skriv ner allt, gör en lista med fördelar och nackdelar, och fråga dig själv om det här är något du vill göra och om det kommer att vara värt din tid och din ekonomi.

Var beredd på utmaningar

Förvänta det oväntade

Saker går fel. Saker kan gå väldigt fel. Förvänta några motgångar och bli inte chockad av de stora. De kommer att hända - en ny ugn eller kylskåp kanske inte har lämnat lageret trots att det var på din dörr för en vecka sedan. Hårdvaran du beställde för dina skåp ser hemskt ut, eller sämre, tillverkaren förstörde beställningen och skickade de felaktiga sakerna. Alla dessa är faktiskt relativt små saker och kommer i tid att lösa sig själva.

Ta ett djupt andetag. I äldre hem kan du hitta de storlekarna för dagens föremål, som apparater, VVS, elektriska föremål, kan vara ganska annorlunda än vad du har utrymme att arbeta med. Justeringar måste göras vilket kommer att öka till din totala renoveringstider och kostnader. Du kan upptäcka att du behöver fixa något du inte hade aning var bruten eller installerad felaktigt.

Detta händer ganska ofta. Din äldre bostads el kan inte vara aktuell för att hantera alla dina nya köksmaskiner, eller något har gått fel med VVS.Då finns det värsta scenarierna - det finns stora strukturella problem.

Heminspektioner är nödvändiga innan renoveringar

Ha en inspektion

Ha ditt hem inspekterat innan du köper ditt hus och var noga med att berätta för inspektören att du kommer att renovera hemmet. En heminspektion kommer att göra ditt sinne tillfredsställande och låta dig veta att din investering verkligen är en bra. Eller det kommer att ge möjlighet att backa ut och springa iväg. Om ditt hem kräver strukturella förbättringar eller behöver omfattande "dolda" reparationer som rör, grundarbete, väggreparationer, etc.) kanske du vill väga för och nackdelar med dessa reparationer.

"Dolda" reparationer är de som är osynliga för det blotta ögat och därför, trots sina kostnader - vilket är betydande - är det sällan värt prissättningen eftersom de oftast inte kommer att öka värdet på ditt hem tillräckligt för att kompensera kostnaderna för reparationerna och renoveringar.

Renoveringar är mödosamma

Var beredd på att det är tidskrävande

Oavsett om du gör din renovering på egen hand, med delvis eller fullständig hjälp, var beredd på den tid som renoveringen kommer att ta. Detta är särskilt sant om du planerar att göra mest eller mycket av arbetet själv. Du kommer att förlora dina lediga timmar och dina helger till ditt hem. Och många säger att de var fångar till sina hem tills projekten var färdiga.

Mest överenskomna, efter att ha gått igenom en bostadsrenovering en gång och gjort jobbet själva, ska de göra det igen en gång runt, skulle de anställa hjälp och flytta ut under renoveringen. Inte en person har dock någonsin beklagat sitt beslut att köpa och renovera en fixer-övre.

Planera inte att få ett projekt färdigt för en semester eller stor händelse

En Designer delar sina tankar om bostadsrenoveringar

Meredith Heron av Meredith Heron Design talade nyligen om renoveringar på hennes hemsida och att veta att jag skulle skriva en artikel själv erbjöd mig att dela med sig av tankar om renoveringar, ur en designers perspektiv. Hon var glad att få mig att dela sina tankar med dig.

 • När du renoverar ditt hushållspaket ALLA upp eller hyr människor för att göra det. Sätt dina föremål i bäddar eller klimatstyrda lagringsenheter. "Och för himmelens skull. Flytta dig själv.
 • Ta inte tid på renoveringar som ska slutföras på eller nära en stor händelse eller semester som Thanksgiving, jul eller någons födelsedag. Chanserna är att det inte kommer att ske före nämnda datum.
 • Försök inte klippa hörn genom att spara några dollar. Till slut vill du inte ha behövt uthärda helvetet och ångrar sedan dina val.
 • Du behöver en designer. Du behöver yrkesverksamma.
 • Problem kommer att uppstå. Var beredd att rulla med stansarna.
 • "Det här är en lagarbete. Var en lagspelare. "
 • "Problem är möjligheter att ompröva dina beslut och val fram till denna punkt. Ofta är de möjligheter. Fånga dem."
 • Välj inte din renoveringstid för att gå på rensning, ge upp att dricka eller gå på din kost. Du behöver alla dina laster för att se dig igenom. Heron rekommenderar dock att du tar upp yoga eller meditation!

Vad du kommer att få

I slutändan ska du bestämma att en bostadsrenovering är bäst för dig, du kommer bli glad över ditt beslut att gå vidare och göra det. Du kommer att ha ett hem utformat av dig, speciellt för dig och hur du vill leva. Du kan helt enkelt skapa ditt ideal eller drömhem för mindre än det skulle ha kostat att bygga en från början eller flytta till en nyare modell. Eftersom du har renoverat ditt hem har du förmodligen ersatt fönster, dörrar och golv som alla kan drastiskt minska din energiförbrukning och energibeträden.

Dina nya apparater kommer också att vara energieffektiva, men de kommer att vara aktuella och varma på klackarna av vad som är i stil i heminredning. Eftersom mycket av, om inte det mesta av ditt hem kommer att vara nytt, kommer du också att se en minskning av dina underhållskostnader. Hem renoveringar är idealiska för dem som har odlat sin nuvarande rymd men antingen hatar idén om att flytta eller inte vill lämna sin nuvarande plats.