Enkelt och elegant förvaringsskåp

Enkelt och elegant förvaringsskåp
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kalla det en skänk, credenza, server eller hur som helst du vill, faktum är att alla förvaringsskåp är funktionella, praktiska och också ganska mångsidiga. De är användbara i stort sett alla rum och de kan ofta göra ett rum snyggare och elegantare än alternativen. Så låt oss utforska några av designalternativen för att se hur mångsidigt och snyggt ett skåp kan vara.

Istället för att försöka för hårt för att göra ditt hemkontor ser professionellt ut, hur är det med dig att prova ett annat sätt istället? Glöm de fula filskåp och sätt en chic credenza eller en skänk på platsen. Detta kan verkligen ändra inredningen och atmosfären, vilket gör att rummet känns mer välkomnande.

Det här är ett annat hemkontor som inte riktigt följer stereotypen när det gäller dess inredning. Skåpet gör att det ser ut som ett vardagsrum än en arbetsyta. En annan fin touch här är ljuskronan och användningen av väggkonst.

Naturligtvis kan du behålla ett professionellt och nyktert utseende för hemmakontoret och ge det en elegant touch samtidigt. Många gånger har detta att göra med färgpalett som i så fall sätter samman svarta och guld accenter. Skämten är den perfekta biten för utrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Lekfull förvaring Nr.216 Skänk
  • Traditionella skåp - ett mångsidigt val för alla hem
  • Stegar, ett oväntat inredningselement med mycket mångsidighet

Använd en skänk som din huvudsakliga lagringsenhet för hemmakontoret och anpassa det efter dina behov. Till exempel kan du märka lådorna så att du alltid vet var du hittar vad du letar efter. Du kan också måla dörrfronterna eller byta hårdvara. I vilket fall som helst är det lätt att få städet att sticka ut.

En skänk eller en credenza låter dig också lägga till en konstnärlig touch till heminredningens inredning. Använd toppen som ett visningsområde för en skulptur, några ljus, en personlig samling objekt, en vas eller något annat du vill dekorera din arbetsyta med. Det finns också gott om plats för att visa en inramad målning över skinkan.

Skänk eller förvaringsskåp är också bra möbelalternativ för utrymme som tjänar en dubbel funktion. Till exempel kan du få ett rum som du använder som hemmakontor och även som gästrum från tid till annan. I så fall vill du att inredningen ska vara mångsidig och lämplig för båda fallen.

Förvaringsskåp finns i många olika stilar så att du säkert kan ta reda på det är enkelt nog eller tillräckligt elegant för det utrymme du har i åtanke. Ett hemmakontor behöver inte mycket onödiga detaljer och bör huvudsakligen vara funktionell, så välj ett stort skåp som erbjuder tillräckligt med förvaring för allt.

För familjerum och vardagsrum, välj något stiligt och enkelt men också stilfullt nog att sticka ut på ett subtilt sätt. Lotus Console som visas här är ett bra alternativ. Den har rätt storlek och proportioner för detta lilla familjerum och det står i motsats till resten av inredningen men inte på ett slående sätt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: