Enkla dekoruppdateringar som kommer att ha stor visuell påverkan på ditt hem

Enkla dekoruppdateringar som kommer att ha stor visuell påverkan på ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vardagsrummet är det område där du oftast oftast när du är hemma så det är naturligt att det verkar ensformigt vid någon tidpunkt. Det innebär vanligtvis att det är dags för en uppdatering. Det behöver inte vara något komplext. Några enkla förändringar kan få stor inverkan på den övergripande inredningen.

Överdimensionerat konstverk.

Ett enkelt och effektivt sätt att skapa kontaktpunkter i vardagsrummet och att ändra inredningen är att använda överdimensionerat konstverk. Det är en bra lösning för att fylla en tom vägg och det fina med det är att du kan använda allt som inspiration så länge du vill och det går med inredningen.

Hängande ljus.

De flesta vardagsrummen inkluderar de traditionella föremålen som golvlampor och bordslampor. Men hur är det med en stilförändring? I stället för att använda de föremålen kan du byta ut dem med ett vackert hängljus eller kanske med en ljuskrona om inredningen tillåter dig att.

Mixa och matcha.

Var inte rädd för att leka med färger och texturer. Faktum är att du kan använda detta till din fördel när du känner behovet av byte av inredning. Du kan lägga till några kuddar till mixen eller du kan mixa och matcha färger för att skapa en mer dynamisk och uppfriskande inredning.

Dekorera med avsikt.

MoreINSPIRATION
  • Kablar Belysning - Enkel design men med stor inverkan
  • Billiga Hemdécor Idéer som inte saknar stil
  • Välj Wood Accent Walls för en varm och ögonfångande dekor

När vi säger att det vi menar är att du ska försöka para saker som fungerar tillsammans för att skapa en tema och balanserad inredning. Du kan till exempel välja familjebilder och visa dem på en vägg eller du kan visa samlingar av något slag.

Skapa ett galleri.

Om du inte redan har en redan, kan ett galleri vara en väldigt fin uppdatering för ditt heminredning. Att skapa en är enkel. Allt du behöver göra är att samla en serie bilder och skriva ut och visa dem på en vägg. Detta kommer sannolikt att bli en kontaktpunkt i rummet.

Återställ en gammal stol.

När du vill uppdatera ditt heminredning, känner du inte pressat för att tro att du behöver men nya möbler. Du kan mycket enkelt använda en gammal möbel och ge den en modern makeover. Till exempel kan en gammal stol repeteras, kanske till och med måla och det blir ett utmärkt tillskott till din inredning.

Texturerade väggar.

Ett uppenbart sätt att ändra hur ett rum ser ut är att ommåla väggarna. Men det kan vara svårt och det kräver att du tömmer rummet och omarrangera allt efter det. En enklare lösning skulle vara att lägga till konsistens och färg på väggarna med hjälp av tapeter eller färgad tyg.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.