Enkla rack som kan förbättra ditt hem lagringskapacitet

Enkla rack som kan förbättra ditt hem lagringskapacitet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ladderställen är mycket praktiska och finns i många olika former, för olika ändamål. De kan avsevärt förbättra ditt hem lagringskapacitet. Lägg till dem var de behövs. Deras mångsidighet gör att de kan användas på olika sätt och anpassas efter dina specifika behov. Dessutom kan du enkelt bygga dem själv och anpassa dem men du vill.

Tvättställ är ett av alternativen. Den som beskrivs på littlelucylu låter dig spara golvytan genom att hänga din tvätt från taket. Att bygga en av dessa är väldigt enkelt. Du behöver en stege, en del kedjor och krokar. Först bör du städa och måla stegen. Lägg sedan till krokarna som låter dig hänga det från taket med kedjan.

Potstativ kan vara lika praktiska. De är bra eftersom de ger en enkel och funktionell lösning för lagring av stora krukor och kokkärl vilket tar upp mycket utrymme inuti skåp. I grund och botten kommer du att hänga stället från taket. Du kan placera den ovanför köket. Du kan göra en av trä och du kan fläcka eller måla det men du vill. Eller du kan köpa en från etsy.

Om du vill skapa din egen krukstång kan du använda en stege. Det måste vara ganska litet och snyggt och om du vill kan du bygga det själv från början. Du kan hänga stegen från taket med krokar och metallkedjor och det kan placeras nära ditt matlagningsområde för enkel åtkomst. Du vill att det ska vara tillräckligt låg för att du ska nå potten men inte så låg så att det inte kommer till dig.

MoreINSPIRATION
  • Enkla och praktiska klädställ för vardagliga dekorer
  • 7 kreativa användningsområden för handduksställ
  • Fransk kockens kök ö med vinställ

Stegar kan också användas som lagringsalternativ för olika andra föremål. Om du vill visa alla dina krukor och kokkärl i köket, använd det ladderförvaringssystem som vi just har beskrivit för något annat. En liten stege kan hänga från taket över köksön och kan användas för förvaring för saker som korgar fulla av grejer.

Du bör också överväga att använda en stege som en hylla för kläder. Denna idé kan användas om du föredrar ett öppet garderobsystem eller om du vill prova något mer genialt för entré eller garderoben. Stegen kan monteras på en vägg i önskad höjd. Använd toppen för att lagra lådor och behållare och botten för att hänga kläder. {found on living.corriere}.

Det finns också andra sätt att använda stegar när de dekorerar ett utrymme. Tänk på att du omvandlar en till en vacker dekoration. Du kan hänga en stege från taket och dekorera den med mason burkar som fungerar som vaser eller med krukväxter. Det skulle se bra ut över matbordet eller i något annat utrymme som kunde använda en vintage touch i dess inredning.

I stället för en stege kan du improvisera och använda en fönsterskärm till exempel. Du kan använda den precis som en stege. Häng det från taket över ön i ett öppet kök och dekorera det med växter och andra saker. Du kan även låta en hängande lampa bli en del av sin design. Det kommer att påverka hela planlösningen. Kolla in worthingcourtblog för mer inspiration med detta projekt.

Stegar kan också vara användbara på badrummet. Du kan förvandla en till en handdukshållare till exempel. I det här fallet skulle det dock vara mer praktiskt och estetiskt tilltalande om du skulle använda stegen vertikalt. Tillåter det att viloläge vila mot en vägg. Du kan också använda den som en hyllenhet. Tanken kommer från funkyjunkinteriors.

Naturligtvis finns det olika olika typer av stegar och för varje typ kan du hitta en genial och praktisk användning. En dubbelstege som den här skulle kunna omvandlas till en hyllplan för att lagra, organisera och visa din skosamling, en örtträdgård eller många andra saker, beroende på dina behov och önskemål.