Enkla, moderna och rymdbesparande flytande nattduksbord för moderna sovrum

Enkla, moderna och rymdbesparande flytande nattduksbord för moderna sovrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I sovrummet vill du ha inredningen att vara så enkel och så luftig som möjligt. Det är därför som folk väljer väldigt få dekorativa element och de försöker fokusera mer på funktionalitet. Det är också varför flytande nattdukser blivit mer och mer populära. De är ett enkelt och smart sätt att spara utrymme men, mer än det, att behålla en luftig inredning. Här är några snygga exempel.

Detta är ett delvis öppet sovrum med en mycket enkel och elegant inredning. Sängen har en enkel design, med en träbas och de flytande nattduksaktierna har en mycket liknande färg och finish. Dessutom integrerar den vackert in i inredningen, eftersom golv och huvudgavel också delar liknande färger.

Detta sovrum har också en modern inredning men inredningen är helt annorlunda än den som presenteras ovan. Det finns en väldigt fin balanserad kontrast mellan pastellmuren, randig huvudgavel, långa gardiner och trämöbler. Mönstren är olika och inkluderar ränder, geometriska former och symmetriska linjer.

MoreINSPIRATION
  • Flytande sängar - Det enkla och raffinerade valet för moderna sovrum
  • Enkla, funktionella och rymdbesparande flytande vägghylloridéer
  • 10 Snygga, eleganta och rymdbesparande flytande skrivbord

Här är ett annat exempel på ett sovrum med en flytande nattduksbord. I detta fall integrerar nattduksbordet även inredningen i inredningen. Kombinationen av texturer och mönster är också ganska intressant. Bakgrundsbilden är vackert balanserad av sammet huvudet med nagelhuvud trimning, de metalliska dekorativa kuddarna och den mjuka randiga filten.

Detta sovrum är särskilt ljust och elegant. Den har en neutral färgpalett med beige möbler, en tuftad accentvägg, en elegant flytande nattduksbord och några kuddar som kombinerar alla färger som finns i rummet. Golv till tak fönster är ett annat mycket vackert element.

Detta är ett utmärkt exempel på ett sovrum med en avslappnad inredning. Trägolv verkar fortsätta som huvudgaveln sträcker sig på sidorna i form av två inbyggda flytande nattduksbord. Sängen har också en enkel träram och resten av inredningen är vit. Stämningen verkar mycket fredlig och lugn.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.