Enkel säsongsmässig inredning ändras för vintern

Enkel säsongsmässig inredning ändras för vintern
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Några av oss är i vinterväderens ögonblick just nu. Naturligtvis kommer semesterdékoret ut ur lådor och stannar i december, men när månaden är över kan våra hem se underligt ut. Bare, även. Lyckligtvis finns det några mindre förändringar som vi kan göra i vårt heminredning för att matcha säsongen och bära oss igenom tills det varmare vädret återvänder.

Överväg att dra ut dina mjukaste, hetaste kastar. Den här tjocka kabeln stricker afghan utstrålar mysig värme under de kalla månaderna ... Jag menar, vem vill inte snuggla in efter att ha sett det här? (Mjuka djurskallkastningar är lika hemtrevliga och inbjudande under vinterväder.) Ju mer texturella och neutrala kastet, desto mer inbjudande verkar det vara att krulla inuti och smutta på en del varm kakao med löftet att du kommer ut när gräset blir grönt igen.

Går du med nubbytextilier och vintertid, hur kan du inte älska dessa hakade textur kasta kuddar? I en varm färgpalett bibehåller de den gröna kyla av utomhus i bukten och ger mjukhet och värme från en mysig klyfta inuti. Kasta kuddar är en av de enklaste säsongsväxlarna att göra, och resultaten i känslan av ett utrymme är omedelbara och kraftfulla.

MoreINSPIRATION
  • Integrera stickar i din vinterdekoration
  • Inspirerande Scandinavian Seasonal Decor Idéer
  • Hitta vår inspiration i din vinterinredning

Under vintern påminner kallare väder oss om snö och is ... vilket i sin tur påminner oss om vitt och silver och den kallare sidan av färghjulet. Ett underbart och subtilt sätt att införa värme är att accessorize (med konstverk eller andra dekorativa accentstycken) med varmare, ibland mörkare färger, som marin och / eller burgunder. Detta ger en fin kontrast till de ljusa vinterns vita och tar lite chill av kanterna, även om det bara är i vårt sinne.

En av de snabbaste, enklaste ändringarna du kan göra i vinterväderdekor är att lägga till bara grenar och / eller bär till varje rum istället för blommor. Dessa ger ett intressant textelement till ett utrymme och medför vacker natur inuti (medan man lämnar Old Man Winter utanför). Jag älskar också höjden och inverkan som vissa noggrant utvalda grenar ger. Helt underbart.

Slutligen, när dagarna är kortare och ljuset är mindre intensivt överlag, skapar en lampa en härlig atmosfär, som i denna söta hörnkrok. Särskilt när kvällen faller ser jag mig själv här på denna stol och drar ut en bra bok på kvällen ... lampan här ger en nödvändig funktion såväl som en estetisk. Vilket mysigt utrymme, som ljuset drar oss in (som en flugafluga, men med ett trevligare resultat).

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.