Enkla sätt att återskapa utseendet på riktiga exponerade tegelväggar

Enkla sätt att återskapa utseendet på riktiga exponerade tegelväggar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Utsatt tegel är iögonfallande och står ut om inredningen är rustik, industriell, modern eller traditionell. Egentligen är detta en av de saker som behåller sin charm oavsett stil och saker runt den. Men som i många andra fall är det möjligt att återskapa all den charm utan att egentligen använda det ursprungliga materialet. Ett alternativ är att använda tegel tapeter, även om det finns också andra mer komplexa idéer du kan prova om du är upptagen.

Det enklaste tillvägagångssättet om du vill få utsatt tegelutseende utan att använda tegelstenar är med tapeter. Denna lösning används ofta av hyresgäster eftersom det kan vara en tillfällig dekorationsteknik. Men för att det verkligen ska vara praktiskt i ett sådant fall behöver du tillfällig tapetpasta, som förresten kan du göra dig själv.

Receptet vi hittade på Fallfordiy är precis vad du behöver. Blanda 2 matskedar majs mjöl med 2 koppar vatten. Koka upp vattnet, men blanda först majsmjölen med några matskedar vatten. När vattnet kokar, häll i pastaen. Låt det svalna och efter ungefär en timme bör den vara klar för användning. Då är du redo att täcka väggarna med vit tegel tapeter och att ändra atmosfären.

Om du gillar den vitkalkade eller målade tegelstenen som också har en konsistens, kan du använda faux tegelstenar. Du behöver också lite primer, färg, pensel och några bildhängande remsor som låter dig hålla panelerna på plats utan att skada väggarna. Prime och måla panelen, låt den torka och säkra den till väggen med dessa remsor eller med naglar. Du kan lära dig mer från Mrkate.

Jenniferrizzo föreslår en riktigt intressant idé. Du kan använda dessa paneler för att skapa eldstadens bakgrund. Skär först panelen till önskad storlek. Täck sedan panelen vit och låt den torka. Efter det, placera det bara inuti eldstaden. Det kommer att se snyggt och enkelt ut. Du kan dekorera eldstaden med några andra saker som något drivved eller grenar.

MoreINSPIRATION
  • Hur man integrerar utsatta tegelväggar i din inredning
  • Liten lägenhet i New York med utsatta tegelväggar
  • Dilapidated Building omvandlas till ett vackert hem med utsatta tegelväggar

Eller använd faux-tegelpanelerna för att markera en viss arkitektonisk egenskap, som en båge. Du kan måla eller fläcka faux-tegelplåtarna så att de sticker ut eller blandar, beroende på vilket utseende du föredrar. Detta kan fungera för en entré eller i princip något annat utrymme som har en intressant layout eller arkitektoniskt element. Vi hittade denna idé på Frommyfrontporchtoyours och vi håller helt med om det.

Ett annat alternativ är att använda polystyrenskum eller Styrofoam. Craftpassion visar hur man kan göra ett galler på skummet och skära ut rektanglar. Ta sedan en träpanel och lim skumstenen på den. Lim några brutna bitar mellan luckorna för att få ett autentiskt oregelbundet utseende. Låt det torka över natten och smälta sedan skumkanterna med ett lödstryk för att göra dem rundade. Gör detta för ytan också. Applicera sedan primer och ett lager av texturerad färg.

En annan teknik innebär inredning av stuckatur, målningstejp, en bit kartong, sandpapper, en trowel, en havsvamp och en linjal. Förbered först väggen och gör sedan en stencil på den. Tape linjerna för att skapa ett mönster och sedan applicera stuckatur. När det börjar torka, dab det med en fuktig havsvamp. Vid slutet, ta bort bandet. Efter det är det dags att prime och måla väggen. {Hittas på Abby Metz}.

En enklare lösning är att använda en stencil. Du målar i grunden över stencilen och sedan använder en svamp för att få en fin textur. Du kan också använda en pensel för att få texturen precis rätt. Det är ganska enkelt faktiskt och du kan använda vilken färg du vill. Du kan hitta stencilen på Cuttingedgestencils.

Så här kan du använda tapet för att få det utsatta tegelutseendet, förutom inte på det sätt du förväntar dig. Få lite färgbar tapet och skär den i rektanglar. Dessa kommer att vara tegelstenarna. Doppa dem sedan i vatten en efter en och klistra dem på väggen för att skapa muren. På slutet, måla väggen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: