Enkelhet regerar i 100% förnybar energi Hem: Great Gulf Active House

Enkelhet regerar i 100% förnybar energi Hem: Great Gulf Active House
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett nytt hem misstas ofta för en plats att äta, sova och koppla av. Men det är mer än det, ända sedan vi började förstå hållbarhet. Ta The Great Gulf Active House av Superkül inc som ett exempel: ett hem som "sätter ett nytt prejudikat i kanadensisk bostadsutveckling".

Designad för en av Kanadas största hembyggare - Great Gulf - var den eleganta arkitektoniska stilen uppbyggd av miljöansvar och energieffektivitet. Upptagen mycket i en ny förort utanför St. Catharines, Thorold, ON, Kanada, visar den 3,290 kvadratmeter bostaden fotograferad av Torben Eskerod sin högtida silhuett med stor stolthet.

Enligt arkitekterna var det här innovativa hemmet smart utformat för att passa in i sin miljö: "Designstrategin övervägde miljöpåverkan av hela livscykeln i hemmet från koncept till prestanda. Huset är orienterat med den långa takhöjden och stora glasrutan mot söder, vilket maximerar effektiviteten i solens varmvattenanläggning och passiv solförstärkning.

Två skärande axlar styr inredningens öppna plan för att främja kryssbrisen och mängden takfönster och fönster skapar naturligt ljusfyllda utrymmen och minimerar behovet av konstgjort ljus. En ytterdäck som anpassar sig till vardagsrummets bredd förstärker den visuellt sömlösa utsträckningen av de inre utrymmena. "

Kör på 100% förnybar energikälla, hemmet är redo att ta fram framtiden.