Enfamiljshus 20 av Jolson Architecture

Enfamiljshus 20 av Jolson Architecture
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Victoria, Australien, är detta imponerande residens lika imponerande på insidan som på utsidan. Den yttre designen är modern och väldigt enkel. Det ser spännande ut, särskilt eftersom det finns mycket lite öppet utrymme som binder inuti och yttre. Fönstren som möter gatan och grannarna är mycket små och det finns inte mycket du kan se från en sida till den andra. Det är mycket uppenbart att ägarna ville ha sekretess.

Hus 20 är en massiv och väldigt distinkt design som gör att den sticker ut jämfört med de andra bostäderna i området och gjordes av Jolson. Det verkar inte roligt när man tittar på det från utsidan och detta intryck fortsätter när man kommer inuti. Interiören är nykter och formell. Det är inget som de rustika husen där atmosfären är välkomnande och varm. Ändå föredrar vissa människor olika saker och det är naturligt att vara så här. Ägare till denna plats önskade uppenbarligen privatliv och väldefinierade utrymmen.

MoreINSPIRATION
  • Truro Enfamilj Residence by ZeroEnergy Design
  • Två-våningar ensamstående familjebostad
  • MYP Single Family Suburban House

På insidan inser du faktiskt att avståndet är separerat i tre våningar och utrymmet är mycket funktionellt avskilt. Alla mekaniska och elektriska sömmar är försiktigt dolda så att bilden är väldigt snygg och organiserad. Den första våningen är klientens privata reträtt med takterrass, matsal, bibliotek och studie. Källaren är halvförankrad i jorden och hälften uppenbarad. Det finns en stor infällbar glasvägg som skiljer inutrymmet från poolen. Det skulle vara underhållningsområdet.