Enfamiljens prefabricerade hem ligger i Kirkland

Enfamiljens prefabricerade hem ligger i Kirkland
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ph-1-projektet designades av Vancouver-baserade Studio Place Architects. Det handlar i grunden om att skapa en enda familjebostad. Huset ligger i Kirkland, i King County, Washington, USA. Den intressanta aspekten om detta hus är att det är ett prefabricerat hem. Prefabricerade hus uppskattas mestadels för att de tar mindre tid att bygga och de verkar vara uppväxt över natten.

Det här hemmet innehåller två volymer. Det finns huvudhuset och en utbyggnad av huset som innehåller ett garage för två bilar och ett kontor direkt ovanför. Ph-1-huset byggdes för en familj på fem och deras husdjurshundar. Kraven var enkla och tydliga. Klienterna hade inga speciella önskemål. De ville bara ha ett mysigt och modernt hem.

MoreINSPIRATION
  • Vita enfamiljshus av Martin Möstbock
  • Modern Los Angeles Enfamiljshus
  • Enfamiljshus i Bangalore, Indien

Ph-1-huset var utformat för att rymma fyra sovrum och 2 och en halv bad. Det är en öppen planlösning hem med ett rymligt vardagsrum och med separata områden för både gemensamma och privata aktiviteter. Insidan av huset är färgstarkt och roligt. Ph-1-huset stämmer med solenergi. Det erbjuder hushållsuppvärmning av varmtvatten och det värmer också bakgårdsloppspoolen. Så inte bara det är ett prefabricerat hus men det är också en grön bostad. Det är ett ljust, mysigt, färgstarkt och inbjudande hem fyllt med naturligt ljus och med vacker utsikt.