Skidstuga med modern inredning i stället klassiskt trä

Skidstuga med modern inredning i stället klassiskt trä
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hittills var jag van vid att se traditionella stugor: små, av trä och med massor av rustika dekorationer, men nu fick jag möjlighet att se en annan chalet, modernare och sofistikerad. Denna konstruktion designades av arkitekter från Atelier Kastelic Buffey och den var skapad för en familj som föredrar att spendera sina vinterferie skidåkning i bergen och njuta av utsikten under somrarna.

Även om det första intrycket är att det ser lite platt ut, gör alla dessa detaljer verkligen skillnaden mellan ett vanligt hus och det här; detta speciella hem är den plats där vem som helst kan njuta av utsikten både från utsidan och insidan.

Huvudområdet är det med vardagsrummet, köket och matsalen. Samma typ av golv ger intrycket av att ha ett stort öppet utrymme delvis åtskilda av den vackra cantilevered sten spis från mitten av rummet, medan dess två våningar tak är utformade för att skapa en luftig atmosfär med gott om naturligt ljus och frisk luft. På grund av sina stora vita väggar, vita tak och möbler i neutrala toner behövde huset desperat en kontrast, några färger för att göra den mer levande.

MoreINSPIRATION
  • Klassiskt mitten av århundradet och modern inredning
  • Traditionell chalet exteriör med en modern inredning
  • Modern vardagsrumsinredning

Så, alla dessa stora fönster låt oss använda olika delar av det yttre landskapet som en inredning som ändras varje säsong. I vardagsrummet betonas de moderna möblerna av kontrast med den mörka lila mattan medan de är i matsalen, uppträder kontrast av dessa minimalistiska stolar. På övervåningen, på en mer privat plats, kan gästerna koppla av i en mycket bekväm orange soffa och njuta av en film, eller kanske de kan återuppliva i bastun. {Found on wilsonproject}.