Lutande hus i El Retiro i Columbia

Lutande hus i El Retiro i Columbia
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En mycket märklig design av huset var strategiskt placerad i El Retiro i Colombia, eftersom en klient behövde ett hus i backarna. Det var en svår design som en viss geometrisk form krävdes av klienten och arkitekterna Paisajes Emergentes utformade ett hus med tanke på varje ihålig design i huset som skiljer interiören men de ger en visuell bild som huset är fäst vid varje andra.

Landskapet tar särskild hänsyn till buken i huset, eftersom var och en av dessa munstycken bär en särskild balanseringsåtgärd inom utsidan.

Denna plats är en arkitektonisk skönhet. Den är placerad i ett relativt isolerat område och eftersom det är målat i vitt, är det mycket lätt att se. Det är ett riktigt landmärke i det området. Det har en konstig form, men det beror delvis på att det måste anpassas för miljön. Det är inte det enklaste att bygga ett hus på backarna. Det finns många saker att ta hänsyn till innan du faktiskt gör det.

MoreINSPIRATION
  • Wrap House av japanska arkitekter från Future Studio
  • Ultra modern FB-hus i Brasilien
  • Modern bostad i Columbia Gorge

När det gäller inredningen ser den väldigt ut som den yttre fasaden. Det har ett enhetligt tema och ett modernt utseende. Möbelbitarna är enkla och eleganta, men mest av allt ser de sig bekväma ut. Det är ett bra ställe att bo i. Det ligger på en vacker och lugn plats, långt ifrån den livliga och höga staden. Och du kan ha allt du behöver där, plus du kan alltid njuta av den naturliga omgivningen.