Liten lägenhet med en perfekt planerad inredning

Liten lägenhet med en perfekt planerad inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det är väldigt liten jämfört med andra lägenheter, har denna plats en mycket charmig inredning och det skulle vara perfekt som ett tillfälligt hem för en student eller till och med som ett par första hem. Det som gör det så speciellt är dess perfekt planerade interiör. Med tanke på dess storlek borde lägenheten känna trånga och små men det gör det inte så låt oss se varför.

Den har en öppen planlösning som innehåller ett mysigt vardagsrum med en bekväm soffa och ett soffbord och med en förhöjd boxliknande struktur i hörnet där sängen kan hittas.

Under sängen finns gott om förvaringsutrymme och eftersom det är förhöjt finns det tillräckligt med integritet där utan väggar. En liten hylla är tillräckligt för den här delen av lägenheten.

MoreINSPIRATION
  • En mycket rymlig lägenhet i Linné med en charmig inredning
  • En annan liten lägenhet med en smart och öppen inredning
  • Tiny Tai lägenhet med en mycket elegant inredning

Köket ligger i motsatt ände av rummet. Den är öppen och har en smart design med väggmonterade skåp och inbyggda bekvämligheter.

Badrummet är nästan lika rymligt som köket och därmed rymmer även tvättstugan. Som du kan se, är en lägenhet som verkar för liten för att vara bekväm i teorin ganska överraskande och charmig. Det gör att du omprövar alla alternativ du någonsin avskedat utan att tänka på potentialen. {Found on lundin}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: