Liten lägenhet med hängmatta som täcker en hel våning

Liten lägenhet med hängmatta som täcker en hel våning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hittar sällan lägenheter med intressanta interiördesigner. Vanligtvis när vi väljer att prata om en liten lägenhet är det på grund av det sätt på vilket det organiserades eller på grund av de smarta lagringslösningarna som konstruktören har hittat och anställt. Den här gången valde vi dock den här lägenheten eftersom det är väldigt roligt.

Denna 33 kvadratmeter lägenhet är designad av Ruetemple för två studenter. De lyckades göra denna plats verkligen unik och mycket kul. Den mest intressanta och imponerande funktionen måste vara andra våningen. Detta område är en stor hängmatta. Det sneda taket lämnade inte mycket utrymme för möbler.

MoreINSPIRATION
  • Hängmatta golv, som tar avkoppling till en helt ny nivå
  • Roligt familjehem i Moskva med hängmatta golv
  • Penthouse Lägenhet i Moskva ser över hela staden

Så beslutade designerna att ordna ett sovande område på ena sidan av rummet och att inkludera en väggförvaringsenhet och förvandla resten av utrymmet till en jätte hängmatta genom att ta bort golvet och lämna endast stödstrukturen och ramen. De installerade sedan webbed material som du kan koppla av och titta på vad går på nedre våningen.

Lägenheten har tre moduler. Varje område kan vara antingen ett vardagsrum, ett hemmakontor eller ett sovrum och denna flexibilitet gör den perfekt för sina användare. Den stil som valts för inredningen är minimalistisk och modern. Det här är en plats där ägarna kan koppla av och kyla och studera och ha kul. {Found on ruetemple}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: