Triangulär stuga öppnar upp till sjöutsikt i Kanada

Triangulär stuga öppnar upp till sjöutsikt i Kanada
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna fascinerande A-ramkabin som ligger i skogarna i St Adolfe d'Howard i Kanada, rehabiliterades av Jean Verville Architecte för att möta deras kunders levande behov, en familj med en passion för friluftslivet.

"Stugan byggdes på 1960-talet på en förtrollande plats av Laurentiansna", sa arkitekterna. "När inredningen rivit och strukturen helt rensade från insidan utnyttjade designteamet den triangulära konstruktionsformen för att utveckla en ny layout som ger en avkopplande känsla för detta familjeutrymme bort från urban frenesi."

Rytmisk och lekfull, uppbyggnaden av 64 kvadratmeter hut uppmuntrar familjeinteraktion. Dubbelhöjdets öppna vardagsrum gränsar till ett kompakt kök och fönster från golv till tak garanterar fri utsikt över skogen.

Tjejerna på övervåningen erbjuder en stor lagringsplattform under sängarna, alltid redo att välkomna underhållning. Det här rummet som alla är klädda i trä avslöjar en fascinerande plats helt dedikerad till barnsliga spel bort från vardagsrummen på bottenvåningen.

Ett fönster placerat på sovrummets våning ökar ljusstyrkan i köket nedan och erbjuder utsikt över sjön från sängen.

Information tillhandahållen av Jean Verville Architecte; fotografi med tillstånd av Maxime Brouillet.