Liten lägenhet som fick en uppfriskande makeover

Liten lägenhet som fick en uppfriskande makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna lilla lägenhet har precis fått en inspirerande och budgetvänlig makeover. Renoveringen var ett projekt av Niamh av Seek Design. Huvudsidan var att skapa en glad och uppfriskande inredning med hjälp av delar som kunden redan ägde. På bara två veckor fick lägenheten ett helt nytt utseende. Den totala budgeten var 9 000 euro. Några av möblerna har återanvändits. Det är fallet med soffan och stolarna som klienten verkligen gillade och ville infoga i den nya inredningen. Designern började genom att ommåla hela lägenheten. Några av möblerna fick samma behandling.

Badrummet och köksplattorna har också ommålats. Dessutom fick de nya apparater. Flera ändringar har gjorts. Till exempel har köksskåp reparerats. Vardagsrummet fick nytt golv och så gjorde hallen. Designern ersatte också de flesta möblerna. Bland de nya delarna kan vi nämna några nya lagringsenheter, en ny badrumssvit, nya persienner hela, nya gardiner och så vidare.

MoreINSPIRATION
  • Inspirerande budgetvänlig lägenhet makeover
  • En lägenhet för en får en komplett makeover och en inomhus trädgård
  • Lägenheten får en färgstark makeover för sina äventyrliga ägare

Klienten begärde en ren och enkel inredning. Sedan hon var konstnär begärde hon också några utrymmen där hon kunde visa sin konst och hennes samling objekt samlade under åren. Även om budgeten var begränsad fungerade allt fantastiskt i slutet. Designern valde att köpa vintage möbler och detta bidrog också till att hålla kostnaderna till ett minimum. {Found on designsponge}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: