Liten lägenhet i Genève utformad med ett vitbaserat färgschema

Liten lägenhet i Genève utformad med ett vitbaserat färgschema
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ägaren till en 35 kvadratmeter lägenhet i Genève, Schweiz, gick till Freaks freearchitects för hjälp när hon ville renovera platsen. Teamet bad om att skapa det största bostadsutrymmet inom ramen för den befintliga inställningen.

För att göra det, valde arkitekterna en design som är mycket ren och enkel. De organiserade utrymmet i två zoner, varav den ena är vardagsrummet medan den andra innehåller köket, sovrummet, badrummet och garderoben.

MoreINSPIRATION
  • Skandinavisk skönhet slår igen - vacker platta med glasväggpartitioner
  • Liten lägenhet drar fördel av minskad rymd på ett stort sätt
  • Fräsch Modern Enkelrumslägenhet

Allt var måttfärgat förutom golvet som har ett mörktblått harts. Vardagsrummet är väldigt enkelt. En ljusgrå soffa är inriktad mot fönstren och bakom det är matsalen utrustad med ett vitt rektangulärt bord och eleganta stolar med gråstolar. En lång, väggmonterad hylla svävar på den intilliggande väggen.

Den andra delen av plattan är uppdelad i ett litet badrum med en genomskinlig glasvägg, en stor garderob från golv till tak, ett litet kök och en säng som lyfts på en plattform. Köket och sängen har också en glaspartition som gör att ljuset kan belysa alla hörn.

Även om det inte finns mycket att säga om inredningen i allmänhet, förutom den underbara layouten och det rena utseendet, finns det en särskilt iögonfallande detalj: taklampan som konstruerades speciellt för detta projekt av Mathjis Cremens.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: