Litet hem på vatten med förvirrad riktning

Litet hem på vatten med förvirrad riktning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För dem som älskar vattnet och att vara runt det, kan ett hus som det här vara det perfekta hemmet. Detta är en liten bostad som flyter på Hunte River i Oldenburg, Tyskland. Det är en ovanlig plats för bostad men det är också en mycket trevlig semester. Huset var ett projekt av Confused-Direction Design.

Byggnaden har en mycket enkel och kompakt design. Den har ett enda taktak och en boxliknande struktur. Träytan hjälper strukturen att integreras i landskapet och bli en del av det. Inuti denna struktur finns det ett loftigt sovrum med en dammare som tillåter dagslys att komma in. Detta område kan nås med en trappstege. Interiören är väldigt enkel. Den interna strukturen utformades på ett sätt som skulle möjliggöra en ren och ljus atmosfär. Materialen och texturerna valdes också specifikt för att skapa en varm och inbjudande inredning, i motsats till det kalla och opersonliga landskapet.

MoreINSPIRATION
  • Slående modern design i Madrid, Spanien
  • Hem Platinum LEED Residence betygsatt av RWH Design
  • Hybrid Family Home Mixes Modern och traditionell arkitektur

Huset har speciellt utformade områden för alla familjemedlemmar, även de minsta. Familjens katter har egna sovrum som också är anslutna till husets gemensamma utrymmen så att de kan vara en del av de sociala aktiviteterna. Interiören är uppvärmd från mitten med hjälp av ett uppvärmt luft system. Utsidan av huset såväl som golvytorna är täckta med lokalt framställda lerkrä.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: