Bäddsoffa med dubbla funktion och stil

Bäddsoffa med dubbla funktion och stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bäddsoffor är praktiska för det mesta eftersom du aldrig vet när en extra gäst eller två kan sova och det är alltid bra att vara beredd, bara om det är fallet. Att bara bestämma att du vill ha en bäddsoffa är dock bara det första steget. Den viktigaste delen är faktiskt att välja bäddsoffa som du vill ha i ditt hem och det kräver en hel del forskning. Vi är redo att ge dig en del av inspirerande idéer. Låt dessa vägleda dig för att hitta den perfekta produkten för din unika inredning.

Lennox är mer eller mindre din klassiska bäddsoffa typ. Dess design är enkel, kännetecknas av rena och smidiga linjer och fina proportioner. Du kan använda den som en soffa för det mesta och som en säng när det behövs.

Ecléctico bäddsoffa har samma typ av enkla och klassiska former som gör det möjligt att vara mångsidig och elegant. Dessutom ger de avsmalnande benen ett distinkt utseende. Döm inte denna speciella design för hård eftersom det inte är det enda tillgängliga alternativet. Det är möjligt att anpassa detta stycke med olika typer av armstöd, sits och ryggstödsbeläggning och få den också i tyg eller läder, antingen vanligt eller knappt tuftat.

Det finns gott om vackra mönster att välja mellan och ser ensam ut är inte tillräckligt för att påverka hela processen. I slutet av dagen tenderar funktionaliteten att vara viktigare. Det är där Dufflé visar sin överlägsenhet. Det häftiga med det är att du kan konvertera den från en soffa till en säng i ett enda drag, utan att behöva ta bort sitsen eller ryggstödet.

Den röda stålramen på AA1 bäddsoffan är lite ovanlig och definitivt väldigt annorlunda än de vanliga träramarna som de flesta soffor har. Designen är mycket praktisk. Ryggstöd och sits och justerbar vilket innebär ökad komfort och ryggen går hela vägen ner så att soffan kan omvandlas till en säng vid behov.

Möt Indy, en mycket mångsidig och väldigt praktisk möbel som kan förvandlas från en soffa till en säng och till och med en soffa. Allt detta kan göras utan att behöva ens gå upp. Det är allt väldigt enkelt och användarvänligt. Dessutom har denna del också en djärv och iögonfallande look som bidrar till att öka sin charm.

Det knepiga med multifunktionella möbelstycken är att göra dem lika funktionella och bekväma i alla former. Bolero lyckas vara mycket bekväm och praktisk både som en soffa och en säng. Den låga sitsen och reducerad djup är viktiga egenskaper hos konstruktionen.

Jämfört med andra bäddsoffor är Sleeper överraskande enkel, inte bara när det gäller design utan även om dess struktur. Det finns inga fjädrar och leaver-system som kräver tid och ansträngning att manipulera. Sätes och ryggstöd i soffan kan byta position i en enda slät rörelse. Vi bör också nämna det faktum att om du använder den som en soffa eller som en säng, ser den här delen ut underbar.

Den är kompakt som en soffa och bekväm som en säng. Vi pratar om Conseta, ett stycke med en stängd ramram som finns i två olika djup och en vikbar kallskummadrass. Ryggstödet stannar på plats och blir ett huvudgavel. Du kan antingen lämna kuddarna eller ta bort dem.

Förslaget heter Doblo, den här bäddsoffan vet definitivt hur man ser elegant ut, om det är en soffa eller en säng. I båda formerna behåller den sin skönhet. Den är idealisk för små lägenheter eller för vardagsrum, vilket gör det möjligt att byta utrymme på några minuter. Det är också ett coolt alternativ för gästrum eller till och med för hemkontor.

Sax har sitt eget sätt att se stiligt ut och stå ut från andra bäddsoffor. Den enkla geometrin gör den perfekt för moderna och moderna utrymmen. Designen är en samling av block och kompakta moduler som smidigt sammanfogar sig i en harmonisk och mycket elegant bit, precis som bitar av ett pussel.

Det finns något om det här stycket som gör det ser väldigt mysigt ut. Röks bäddsoffa har en avslappnad aura och en särskild typ av enkelhet. Vi gillar de bekväma kuddarna som kompletterar låg ryggstöd och det faktum att den är kompakt, även när den dras ut och används som en säng.

MoreINSPIRATION
  • Modern dubbelbäddsoffa
  • Bekväm och färgstark soffa designad av Josef Frank
  • Staple bäddsoffan av Alexander Seifried

Lag är en bäddsoffa med ett likaledes vardagligt utseende och en enkel och modern design som döljer extra funktionalitet under sitt säte. Dra ut madrassen och vrid denna härliga soffa i en säng på nolltid. Dina sömniga gäster kommer att älska det och det stora är att du inte behöver ett separat rum för att rymma dem.

Det här är Wall, en soffa som inte ger bort sin fulla potential vid första anblicken. Det ser kompakt och ganska rakt framåt tills du sätter upp sätet och förvandlar det till en bekväm madrass, vilket omvandlar soffan till en säng. Du kan få den här delen med läder eller tyg på klädsel, det senare med ett helt avtagbart lock.

Vi kan beskriva bäddsoffa i Melvin med två ord: mångsidighet och anpassning. Den har en träbas och en enkel och modern design som är intuitiv och praktisk. När du lutar ryggstödet och viker ut sätet, får du förvandla den här kompakta soffan till en mycket bekväm säng. Det finns många olika typer av madrasser att välja mellan samt en mängd olika tygtyper.

Skulle du någonsin gissa att inuti denna avslappnade och mysiga soffa skulle du hitta ett inbyggt system som låter dig göra det till en dubbelsäng? Det är fantastiskt vad möbeldesigners kan uppnå dessa dagar. Denna bit heter Clarke och vi älskar allt om det. Vi älskar det som en soffa och en säng och viktigast av allt vi gillar hur lätt övergången från en funktion till en annan är.

Groove är en söt och mysig soffa, liten nog att passa i små vardagsrum eller hemmakontor. Var noga med att lämna gott om plats framför den för madrassen eftersom den här kompakta saken kan omvandlas till en säng på några sekunder. Det är alltid bra att ha alternativ och en sådan bit kan verkligen vara till nytta när du minst förväntar dig det.

Vanligtvis har en konvertibel soffa antingen en utdragbar madrass under en sits eller en sittplats och ryggstöd som utfolder sig medan soffans ram håller på plats. Det är inte exakt fallet med Pil-låg bäddsoffa. Dess konstruktion är beroende av en metallram som glider tillbaka såväl som på en perfekt match mellan sits, rygg och kudde. Tillsammans bildar dessa tre element en platt yta som kan användas som en säng.

Anfibio ser udda och roligt, även som en soffa. När den omvandlas till en säng, är dess utseende ännu mer udda. Detta är i grunden bara en stor mysig madrass. När den är vikad i hälften blir den en soffa. Det är allt super enkelt och definitivt spännande vilket visar hur innovativt designen verkligen är.

Tala om ovanliga bäddsoffor, bör du också kolla upp Revolve. Dess design bygger på ett mycket intressant system som är avsett för att förenkla omvandlingen och vara praktisk och hållbar i det långa loppet. För att omvandla den till en säng, rotera bara ryggstödet 180 grader runt sätet. Sängen är symmetrisk och perfekt platt, utan obehagliga sömmar i mitten.

Vi behöll den mest imponerande designen för sist. Det här är Doc, en soffa som inte kan vända sig till en säng utan i två. Det är en soffa våningssäng. Transformationen är lätt och både soffan och sängarna tar upp samma mängd golvyta. Det är ett coolt alternativ för barnens sovrum men också för rummen.