Mjuk och mysig Zoe fåtölj

Mjuk och mysig Zoe fåtölj
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag tenderar moderna hem att välja funktionalitet över elegans eller stil. Det betyder att människor har blivit mer praktiska och mer upptagna i denna aspekt istället för att bara gå till exteriör skönhet som inte gör något annat än snälla ögat. Men låt inte denna övervägande få dig att tro att ut nästa sak presenteras här är ful eller obehaglig på något sätt.

Zoe fåtölj är en perfekt vacker möbel. Det är också en extremt bekväm del och denna aspekt är mycket synlig från början. Det är antagligen mindre elegant eller sofistikerat än andra stolar kan vara men, om du tror praktiskt taget, vem behöver sådana saker när du har en sådan mysig stol att koppla av i? Zoe-stolen finns i olika färger och alla är levande och färska, perfekt för ett modernt och färgstarkt hem.

MoreINSPIRATION
  • Mysig Moon svängbar stol av arketipo
  • Mjuk Settanta fåtölj av Enzo Berti
  • Brooklyn läderfåtölj

Som du kan se är dess design mycket enkel. Zoe-fåtöljen från Verzelloni har inte ens ben. Detta är en åtgärd som skulle öka användarens komfortnivå och som också gör att användaren känner sig mer nära marken och mer avslappnad. Även om det kallas en fåtölj, har den inte heller armar. Det är som designern tog benen och armarna ur en stol och det var den återstående produkten. Hur som helst är Zoe-stolen en bra möbel, med en rolig och färgstark design och en hög komfortnivå.