Några Cool Home Bar Design Idéer

Några Cool Home Bar Design Idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En hemmafara är cool och bra att ha funktion, även om du inte är den typ som dricker mycket hemma. Det är trevligt att vara förberedd för dina gäster och att göra ett bra och elegant intryck, för att inte tala om att en bar är mycket användbar för att organisera alla flaskor, glasögon och andra saker och hålla dem alla på ett ställe redo att användas när det behövs.

Vanligtvis hänger hembaren någonstans i vardagsrummet eller i det utrymme där gästerna är mottagna. Ibland kan köksön dubbla som en bar och det är praktiskt och utrymmeffektivt vid öppen planlösning. En separat hembar kan dock vara ett elegant tillägg till ett rum oavsett layout.

Om du vill ha inredningen att se modern och elegant, är enkelhet din bästa vän. En liten hemmabar med lite dold inlagring kan vara ett perfekt tillskott. Du kan sedan anpassa utrymmet med dekorationer och dekorationer som konstverk, väggdekorationer, skulpturer och andra saker.

En bra plats för en hemmabara är källaren. Du kan göra detta utrymme till en mangrotta om det här är något du vill ha i ditt hem eller det kan helt enkelt vara ett socialt område för underhållande gäster.

MoreINSPIRATION
  • Underhållande hemma - Gästvänliga inredningsdesigner
  • Inventiva designidéer för små hemkontor
  • Hur du kan dekorera de tomma hörnen i ditt hem - 15 Coola idéer

Baren kan vara centrum för ett rum men det betyder förstås inte att du bör försumma allt annat. Det skulle vara trevligt att också ha några bekväma sittplatser som en soffa och några fåtöljer.

I stället för de typiska barstolarna kan du välja något lite annorlunda som höjda fåtöljer. Denna look passar traditionell inredning så resten av inredningen ska följa samma stil. Och om du är seriös om att göra baren i fokollet i rummet, har du gott om förvaring, kanske till och med en handfat.

Små rum kan rymma en hemmabara om layouten är precis rätt. I det här fallet kan till exempel baren också användas som en köksö eller till och med ett matbord. Detta gör det multifunktionellt och perfekt för ett litet utrymme.

Belysningen är viktig, speciellt när du försöker ställa ett behagligt humör. Så överväga att lägga till några sconces och taklampor som skulle belysa baren. På detta sätt blir atmosfären varm, intim och bekväm.

Självklart är inte alla hemstänger stora. De mer kompakta kommer i form av skåp. De har vanligtvis lite dold förvaring eller ett ställ för flaskor och glasställ eller hyllor. De kan läggas till olika rumskonfigurationer.