Sofistikerat End Table av MerleArt Design

Sofistikerat End Table av MerleArt Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att få de rätta elementen för ditt hem för att göra det allt det kan vara är något som säkert kommer att vara viktigt för många av oss. Vi vill ha fantastiska möbler och om du vill ha något speciellt så ska du kolla in det här eleganta ändbordet med alligatorbronsskulptur.

Designad av MerleArt Design, är denna Sculpture Table Collection en blandning av moderna och traditionella, ett underbart centrum för ditt hem. Bordet presenterar en rektangelskulptur av babyalligatorer under det transparenta glasbordet. Gjord av metall, trä och glas kan detta bord också vara ett konstverk.

MoreINSPIRATION
  • Metall bordslampa med bronslack
  • Enkelt och konstnärligt träbord
  • Noguchi-bordet - En modern tolkning av en klassisk design

Inspirerad från naturen är skulpturen en unik egenskap i alla hus och inte en enkel process. Efter att ha skulpterat formerna av lera tillverkas gummiformar från duplicering av ett akryl-sampolymerharts. Varje bit målas sedan för hand med akrylfärger och metallpulver för att imitera brons eller tennskulptur. Dessutom finns träbassängerna i Maple, Cherry och Dark Walnut. Anpassade och exotiska skogar och fläckar finns också.

Alligator är en symbol för uthållighet och styrka vilket gör det till ett tilltalande designelement i vilken produkt som helst. Skulpturbordet Samling är en fantastisk refektion av bra snitt och smak och finns tillgänglig på $ 1350 om du köper online och $ 1800 från butiker.