South Melbourne Hall blev ett modernt hus

South Melbourne Hall blev ett modernt hus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ner på 272A Dorcas Street bara några meter från den berömda South Melbourne Market kan du hitta en skiva historia som nu omvandlas till en mycket elegant och modern innerstad där du får en helt ny mening. Levande områden upp till 340 kvadratmeter för att leva och underhållning är det säkert passande för någon av er.

Det kan överlägset bli en fests själ eller det perfekta stället för en mysig söndagsmiddag där du kan titta på dina favoritprogram på TV. I sitt nuvarande boende består denna plats av ett fantastiskt fullt utrustat Euro-kök med allt du behöver för matlagning och middag Tack vare den stora matsalen bredvid den, är två fantastiska marmorbadrum perfekt proportionerade, utrustade med stora speglar och förvaringsplatser för varje enskild produkt som du kanske behöver se bra ut.

På övervåningen finns en strålande master suite. Öppet och rymligt, det här moderna sovrummet har en stor garderobsplats till vänster och ett badrum på höger sida för att slutföra på övervåningen. Även en stor förvaringsplats finns på vinden. När du går in, ytterdörren öppnar sig in i dinigområdet, ett stort utrymme som passar också för en mängd olika användningsområden, dekorerad med matbord och stolar, två soffor mot varandra och ett litet bord i mitten.

MoreINSPIRATION
  • Ett historiskt radhus blev ett modernt residens i East Melbourne
  • Gamla gårdsbutikshuset blev ett modernt hus
  • Alpine Lodge helt förpackad i trä men med en modern look

Vardagsrummet är dekorerat med omsorg och kvalitetsmaterial, som uppfyller alla krav för dessa moderna dagar. Din bil har inte heller glömts. Den har sin egen plats med automatiska dörrar och ett säkerhetssystem som sträcker sig över hela huset.