Corner Shower Configurations som använder sig av döda utrymmen

Corner Shower Configurations som använder sig av döda utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I de större områdena i huset, som vardagsrummet, är det inte vanligtvis ett stort problem, och därför blir hörnen ofta tomma. Enstaka bokhylla eller krukväxter introduceras ibland här för att fylla de tomma utrymmena. Men mindre områden som köket och badrummet kräver att du noggrant planerar designen och använder varje liten bit av utrymme. Som ett resultat blir hörn mer än bara extra nischer som du kan utforska endast vid behov. En hörndusch, till exempel, skulle vara ganska rymdsläckaren.

Hörna duschnischer utnyttjar ofta oanvända utrymmen och låter dig lättare ordna resten av badrummet, ha mer plats för ett fristående badkar eller för ytterligare lagring. {Found on lifesevenphotography}.

Detta traditionella badrum har en mycket praktisk inredning, där hörn dusch och badkar används som kombinationsruta, även om de var och en behåller sin individualitet genom sina mönster. {Found on crinerremodeling}.

Det finns massor av olika mönster och stilar att utforska, även om formen är något begränsad av det faktum att duschen är placerad i hörnet. Det är även möjligt att anpassa enheten. Till exempel kan en modern utsmyckning på en romersk dusch se riktigt bra ut. {Found on davidaskitchenandtiles}.

Om badrummet är litet och att duscha i hörnet var en platsbesparande lösning, skulle det vara praktiskt att välja en genomskinlig glasstruktur för att inte hindra den övergripande inredningen och atmosfären, så att rummet blir ljus och frisk. {hittades på theahomeinc}.

Ett alternativ är att ge upp badkaret och få plats med en hörndusch, att sedan lägga till ytterligare förvaring, en bekväm bänk eller en annan användbar funktion och sålunda omorganisera badrummet till ett skickligt utrymme. {Found on savvyinteriors}.

Placeringen av duschnischer i hörnet gör att hela badrumsutrymmet kan omkonfigureras. I vissa fall är det till och med ett krav och inte bara ett sätt att omstrukturera rummet för att få mer utrymme eller lättare tillgång till duschen. {Found on tresmckinneydesign}.

Moderna badrum gör stor nytta av coola duschdesigner, som betonar denna funktion genom alla slags kreativa element som en färgstark hörnbänk i en kontrasterande och djärv nyans. {Found on michaeltauberarchitecture}.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör duschplattor för dig i badrummet
  • Spara värdefullt utrymme i ditt badrum med hjälp av duschkaddor
  • Färska mönster byggda runt ett hörnbadkar

Anpassade duschar kan innehålla olika dimensioner och former. Med tanke på att duschen skulle placeras i hörnet av badrummet skulle en hexagonal design vara både praktisk och snygg.

Men hur duschen är placerad är ett av de element som möjligen kan låta ett badrum se ut och känna sig rymligare. Valet av färger och material är också viktigt. Ljus nyanser och färska accentfärger är framgångsrika kombinationer. {Finns på rudloffcustombuilders}.

Naturligtvis är hörn dusch enheter inte lämpliga alternativ uteslutande för små badrum. Faktum är ju ju större badrummet är, ju mer rymliga kan duschen vara och de fler alternativ du har när det gäller design.

Oavsett om det är en dörrlös dusch eller någon annan typ, finns det tillräckligt med designmöjligheter för att göra enheten passande och koordinera med den valda stilen. En kombination av material kan passa ett eklektiskt eller traditionellt badrum. {Found on dorisyoungerdesigns}.

Moderna och moderna interiörer fokuserar på enkelhet och vanligtvis är glas det föredragna materialet för duschaggregat. De håller ett öppet och luftigt utseende överallt och betonar rummets rymd. {Found on verandahomes}.

En stor duschkabin placerad i ett hörn kan fungera som ett accentelement i ett modernt badrum, speciellt om rummet är stort nog för att låta varje enskild funktion stå ut på egen väg samtidigt som det upprätthåller sammanhållning hela tiden. {Found abandk}.

En bra strategi för att göra ett begränsat badrumsutrymme verkar vara större är att uppmärksamma ett mönstrade golv eller en accentvägg, vilket gör att resten av funktionerna är neutrala. {Finns på solsticedesign}.

Ett sätt att göra det mesta av dina badrums hörn är att ha en hörndusch kombinerad med en hörnlagringsnisch. Detta kan till och med låta dig skapa en något symmetrisk design. {Found on cravottainteriors}.