Rymdbesparande roterande bokhylla

Rymdbesparande roterande bokhylla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har alltid gillat de svängande strukturerna som du brukar se i butikerna. De är vanligtvis fyllda med födelsedagskort eller solglasögon men de kan användas för att lagra alla sorters saker. Principen är väldigt enkel och kan anpassas för att skapa olika mönster, som till exempel en bokhylla.

Denna svängande bokhylla är en mycket praktisk och funktionell möbel. Det är mest på grund av den tornliknande designen. Detta låter dig lagra en mängd objekt som normalt skulle rymma mycket utrymme. På grund av sin långa form kan denna bokhylla rymma alla dina favoritböcker eller dekorativa föremål. Den har 42 fasta cubbies som finns i fem olika storlekar.

Hela bokhylsan mäter 25,5 "diameter, 69,5" hög och den svänger 360 grader, vilket gör att användaren kan se hela strukturen. Bokhylsan finns i vitare eller svart, både neutrala, faktiskt icke-färger. Båda färgerna är eleganta och eleganta. Dessutom, på grund av sin enkla, till och med minimalistiska design, är bokhylsan mycket mångsidig och någon av dessa versioner skulle se lika vacker ut i nästan vilken typ av hem som helst. Bokhyllan kan placeras i vardagsrummet som en bildskärm, eller till och med i sovrummet, nära sängen. Det är ett mycket funktionellt och rymdbesparande objekt och det är tillgängligt för EUR527.18.