Rymlig 230 West 10th Street Real Estate i New York

Rymlig 230 West 10th Street Real Estate i New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Konst är ett sätt att uttrycka våra känslor, känslor, sinnesstämningar, personlighet eller hur vi uppfattar världen. Oavsett om vi hänvisar till skulptur, målning, arkitektur, musik, teater eller film, representerar alla olika typer av konst som hjälper oss att exponera oss själva på egen väg. Konststycken har alltid blivit symboler för någonting och medfört en viss färg och prestation i vårt liv.

I West Village, på 230 West 10th Street, det finns två byggnader som förenades i en samling volymer som skapar en fastighet där en viktig konstsamling kunde hysas eller där du kan njuta av generösa utrymmen för olika underhållande händelser. En modern arkitektonisk stil användes vid utformningen där de många dubbelhöjdsområden med flera takfönster understryker tanken på rymden och det naturliga ljuset.

MoreINSPIRATION
  • Tre nivåer Lyx Los Angeles Fastigheter
  • Nicolas Cages Real Estate
  • Monaco - den dyraste fastigheten i världen

Du kan också märka överflöd av vita interiörer men där de färgglada konstväggarna verkar ge några fläckar av färg och variation. Det rymliga, moderna vita köket lockar dig med sitt glasbord, medan det obefläckade vita badrummet eller det vita sovrummet med sina långa väggar överväger dig med sin rena och fräscha aspekt. Kontorsrummet, som ser väldigt officiellt ut, håller samma vita nyans, även om vissa målningar ger en konstnärlig touch och färgfärg till det här utrymmet.

Denna fastighet har också andra intressanta utrymmen som en central innergård, ett källarutrymme / ångrum och en takterrass med takterrasser som erbjuder olika sätt att spendera fritiden och njuta av skönheten i denna plats. Propenheten är tillgänglig för 13,5 $ mil .