Rymlig lägenhet i New York som erbjuder fantastisk utsikt över Brooklyn Bridge Park

Rymlig lägenhet i New York som erbjuder fantastisk utsikt över Brooklyn Bridge Park
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är en annan vacker lägenhet i New York som väntar på att hitta en kärleksfull ägare. Det ligger i Brooklyn, NY, USA och erbjuder fantastisk utsikt över Brooklyn Bridge Park, Manhattan och Williamsburg / Brooklyn Bridges. Det är ett hörnloft som har 3 mysiga sovrum och 2 ½ badrum. Loftet är för närvarande på marknaden för $ 3,999,000. Lägenheten sitter i Clocktower Condo och det har nyligen renoverats. Det innehåller en stor kock kök som öppnar till vardagsrummet. I detta område ingår även matsalen. Det är ett bra ställe för underhållning. Köket är elegant och innehåller allt från ett Sub-Zero-kylskåp, vinkylare till Carrerra marmorplattor. Det har vackra trägolv och venetianska gipsmurar som bildar en fin kontrast med de vita listorna.

På loftet ingår också en stor master svit med utrustade garderober och ett vackert badrum. Det finns också en andra svit. Den här är också mycket stor och liknar sovrummet. Det finns också ett kontor som ofta används som tredje sovplats. En separat tvättstuga / tvättstuga ger funktionell extra lagring. På loftet finns också ett pulverrum.

MoreINSPIRATION
  • Utsökt Modern Residence som erbjuder fantastiska vyer
  • Rymlig takvåning i Södermalm med utsikt över sjön
  • Harmony tar en oregelbunden form i en renoverad Brooklyn Loft

Lägenheten erbjuder centrala A / C och 11 "betongbjälkar i taket hela. Interiören är elegant och inbjudande och platsen är också mycket bekvämt. Clocktower ligger direkt över Brooklyn Bridge Park och erbjuder vacker utsikt över det omgivande området. Dessutom erbjuder byggnaden ett gym på taket och ett gemensamt takterrass, perfekt för rekreation och beundra utsikten. Det finns också en 24h concierge och ett förråd tillsammans med förvaring för cyklar.