Mousserande möbler av Lee Broom

Mousserande möbler av Lee Broom
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du är inbjuden att gå till en fest, ett diskotek eller en klubb behöver du definitivt några speciella kläder som gör att du ser gnistrande ut och blir iögonfallande. En speciell händelse har alltid behövt särskild uppmärksamhet, så du måste ta hand om alla detaljer i din bild.

Så, några kristaller, eller glittrande smycken, en glänsande klänning eller en blus täckt av studs kan vara några idéer för ditt val av kläder. Även om allt beror på dina smaker och preferenser. För de som uppskattar denna glamorösa stil här är det några mousserande möbler som kommer från Lee Broom.

MoreINSPIRATION
  • Mousserande DIY Disco-inspirerad trappa
  • Sparkling Bulthaup Kök
  • Mousserande gult kök design av Snaidero

Ditt vardagsrum blir definitivt mer elegant och attraktivt om du använder den här loungen i Salon tillsammans med en liten runda sidobord. Deras vita färg och utsmyckning av metallpinnar gör att de ser ljusa och raffinerade ut. Deras design var inspirerad av 1930-talets stil när pinnar var mycket moderna.

Ursprungligen användes dessa dubbar för att täcka några tillverkningsdetaljer och de användes till stor del på kläder och skor. Nu blir de ett fantastiskt sätt att göra ett föremål bli vackrare och attraktivare. Den betade klädseln visade sig vara ett utmärkt sätt att förbättra utformningen av alla möbler som gör att ditt interiör s ser mousserande och iögonfallande för någon som kommer och betalar dig ett besök.