Spektakulära bladverk destinationer för denna säsong

Spektakulära bladverk destinationer för denna säsong
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om höst markerar slutet på sommaren och början på en kall årstid som så småningom kommer med vintern tillsammans är det inte så illa. Det har fortfarande sina förmåner. Till exempel förlorar träden gradvis sina löv och förbereder sig för den kalla årstiden men denna uppenbarligen ledsna process kan också vara spektakulär. Lövverk lockar människor över hela världen i några av de områden där det kan beundras och njutas. Låt oss ta en titt på några av dessa destinationer.

1. Quebec, Kanada.

Quebecs varierade landskap gör det till en unik destination under den här säsongen. Dess orörda reservationer, vackra bergskedjor och kustlinje är brinnande med färg. Här kan du besöka Parc national de la Gaspésie där Bleu Lavande kommer att göra en perfekt plats för beundran av lövverk. {Pics by Imapix}.

2. Kyoto, Japan.

Kyoto är känt som en juvel under körsbärsblommans säsong men det är också ett utmärkt resmål under hösten. Nu är allt täckt med ljusrött och det är en av de mest spektakulära destinationerna för att observera höstlövverk. De japanska lönnströmmarna lockar imponerande antal besökare under andra hälften av november. {Bilder från onihide och Marser}.

3. New England, USA.

MoreINSPIRATION
  • Topp 10 destinationer du måste besöka i Kanada
  • Det spektakulära Grand Hotel Excelsior Vittoria, ett utsökt destination från Sorrento, Italien
  • Natural Fall Decorating: Ta med på utsidan inom denna säsong

Denna destination är legendarisk. Det är den plats som alla i USA och inte bara går den här säsongen eftersom ingen annan ser fallet så rik ut. Det är ett mycket charmigt område med spektakulära gyllene skärmar. Imponerande antal turister kommer hit varje höst för att beundra lövverket, så det kan vara lite trångt denna gång på året. {Bilder från Triscele Photography}.

4. Transsylvanien, Rumänien.

Transsylvanien är känd för legenderna relaterade till Dracula och allt annat. Så det kan faktiskt vara det perfekta resmålet för Halloween. Och medan du är där kan du också njuta av lövverket. Här täcker kullarna en mängd höstfärger och bilden är verkligen fantastisk, speciellt när man tittar på den tjocka dimma som faller på landskapet. Du kan också testa Transfăgărăşan, som anses vara den vackraste staven i världen. {Pics by EUPHÊMÊ}.

5. Dourodalen, Portugal.

Här i Dourodalen börjar kullarna som är täckta med vinstockar ändra sitt utseende och täcka sig i alla nyanser av rött och gult. Det är en mycket romantisk bild och gör Portugal till en av de vackraste lövdestinationerna i världen. {Bild från Paulo Santos}.