Spektakulär Penthouse Lägenhet Till Salu I New York

Spektakulär Penthouse Lägenhet Till Salu I New York
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag vill vi presentera en vacker takvåning i en av de mest lyxiga bostäderna i världen. Designad av arkitekt Michael Gilmore och designer Mark Cunningham, är detta häpnadsväckande hus på marknaden för 12,95 miljoner dollar.

Beläget i det berömda Trump World Tower, ligger den här fantastiska lägenheten över Manhattan och East River. Ett landmärke av hög stil, lägenhet 77B är skräddarsydd för de mest kräsna smakerna. Den 2 871 kvadratmeter hemmet har många element att visa upp, såsom custom mahogany millwork, körsbär trägolv, 12ft takhöjder och golv till tak fönster som översvämning huset med naturligt ljus och låta dig njuta av enastående vyer.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikerad takvåning i Melbourne
  • Vacker havsutsikt Vancouver takvåning
  • En imponerande New York penthouse med en lyxig inredning

Den lyxiga lägenheten ligger på 77: e våningen och har ett sovrum, två badrum, en studie, ett vardagsrum, ett kök, media rum, vardagsrum, omklädningsrum och en foajé. Under hela huset kan du se vackra funktioner som ger det smak, som målningar, ljusarmaturer eller till och med några av inredningen. Färgpaletten var noga utvald för att ge den en raffinerad och elegant känsla.

Den perfekta spegeln av elegans, denna spektakulära takvåning är en möjlighet för en gång i livet. Om du är på marknaden för ett nytt hem, så är detta ett bra val som kommer att lämna alla mållös.