5 sätt att ge ditt hem ett vår-perfekt utseende

5 sätt att ge ditt hem ett vår-perfekt utseende
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kan du känna den friska vårens känsla ännu? Så snart vi inser våren är här börjar allt vara spännande och vi känner impulsen för att göra förändringar i våra liv. Detta inkluderar också att ge våra hem en snabb makeover. Här är 5 sätt där du kan ge ditt hem ett nytt utseende.

En ny färgfärg.

Du kan vara nöjd med hur väggarna ser ut när det inte är mycket solstrål som kommer genom fönstren, men så fort våren och solen kommer tillbaka, börjar väggarna se gamla och smutsiga väldigt snabbt. En ny färgfärg kommer omedelbart att förändra humöret. Du kan även göra en förändring genom att välja en annan färg än de dina väggar hade tidigare.

Nya mönster, texturer och färger.

Ge rummet ett nytt utseende genom att införa några nya mönster, färg eller texturer. Få några nya kuddar, kastar och kanske några nya gardiner. Använd tyg för att ge ditt hem en snabb och föryngrande makeover.

Belysa de bortglömda områdena.

MoreINSPIRATION
  • Fyra sätt att skapa känslan av våren i ditt hem
  • Perfekta vårfärgskombinationer
  • Enkla sätt att ge ditt hem en snabb pick-me-up

Genom att lägga till en lampa eller en sconce i ett hörn eller över de öppna hyllorna där du har visat dina favoritdekorationer skulle du markera vissa områden som annars helt enkelt skulle smälta in och försvinna i bakgrunden.

Flytta runt ditt konstverk.

Även om du inte får en ny målning eller skulptur, kan du flytta runt ditt konstverk för att ändra atmosfären. Ta med den stora målningen från vardagsrummet och visa den i ditt sovrum till exempel. {hittat på apt2b}.

Dekorera med färska blommor.

Sedan våren handlar det om föryngring, friskhet, livfulla färger och alla dessa saker, kan du medföra några av den spänningen i ditt hem med färska blommor. Gör en fin liten bukett för ditt sovrum och visa det på nattduksbordet.